Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Paint & Paper Library Chart Stable Green

€ 336,00

Levertijden Paint & Paper Library Chart Stable Green

Alle behang die wij verkopen worden speciaal op bestelling gemaakt. Hierdoor is de levertijd van behang net iets langer dan je van ons gewend bent. De levertijd op Paint & Paper Library behang wordt geschat op 4 tot 10 werkdagen.

Bijpassende producten

Paint & Paper Library Chart Stable Green

Paint & Paper Library geeft met haar behang inspiratie, kleurenexpertise en design ideeën aan interieur professionals, architecten en stylisten wereldwijd. Het Paint & Paper Library behang wordt geproduceerd in Engeland. 

Paint & Paper Library Tresco Collectie

De nieuwe collectie Paint & Paper Library behang genaamd 'Tresco' is designed door de kunstenaar Hugo Dalton en verder samengesteld door het team kleurspecialisten van Paint and Paper Library. De Tresco collectie is de nieuwe en verleidelijke behang collectie geïnspireerd door de tijd die Hugo Dalton doorbracht op het prachtige privé eiland gelegen binnen de eilandengroep Scilly. Door de combinatie van traditionele en digitale printtechnieken zijn 8 unieke designs ontworpen en gekleurd met het kenmerkende bestaande Paint and Paper Library kleurpalet.

Paint & Paper Library Chart Stable Green

Paint & Paper Library Chart Stable Green is in eerste instantie een grote muurschildering, die bij nader inzien lijnen weergeeft welke terug te vinden zijn op de Tresco zeekaarten. Dit motief is geïnspireerd op één van de antieke zeekaarten welke op het Tresco landgoed van de familie Dorrien-Smith gevonden zijn. De zeekaart is met grote zorg omgezet in het Paint & Paper Library Chart behang waardoor de weergegeven afstanden trouw blijven aan het origineel van het Tresco zee aanzicht. Dit gewaagde geometrische patroon is in drie tonen gekleurd waarvan één kleur domineert fungeert als focale toon.

Bestel jouw Little Greene behang bij Kleurenwaaier.nl

Kleurenwaaier.nl is officieel Paint & Paper Library dealer. Wij hebben alle Paint & Paper Library behang en verf opgenomen in ons assortiment. Paint & Paper Library is een Engels merk en specialist in muurdecoratie. Heb je vragen over ons assortiment of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Algemene informatie
Barcode5050173038107
ProductBehang
MerkPaint & Paper Library
AssortimentChart
KleurDonker, Groen
Behang printGeometrisch
Breedte behang3 x 1 meter
Lengte behang3 x 3,25 meter
BehangsoortVliesbehang
Schrijf uw eigen review