Toggle Nav

Paint & Paper Library Architects Primer Undercoat

  • Capaciteit: 14 m2 per liter

Paint & Paper Library Architects Primer Undercoat

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Paint & Paper Library Architects Primer Undercoat is het perfecte voorstrijkmiddel op waterbasis voor op reeds geschilderd en onbehandeld hout en metaal.

Alles over Paint & Paper Library Architects Primer Undercoat

Architects Primer Undercoat is het voorstrijkmiddel op waterbasis van het Engelse merk Paint & Paper Library. Gebruik deze voorstrijk op onbehandeld hout en metaal of op bestaande verflagen. De primer is geur-arm, bevat amper vluchtige organische stoffen en staat bekend om zijn uitstekende hechting. Door de snelle droging, is het mogelijk om het oppervlak op één dag te primen en af te lakken met bijvoorbeeld Architects’ Eggshell. Door het glanspercentage van slechts 5% zorgt de primer voor een perfect matte basis. Bestel het voorstrijkmiddel in een verpakking van 750 ml of 2,5 liter. Met een liter Architects’ Primer Undercoat kun je tot wel 14 m2gronden.

Paint & Paper Library Architects Primer Undercoat aanbrengen

Paint & Paper Library Architects’ Undercoat is zowel op onbehandeld hout en metaal als op bestaande verflagen aan te brengen. Zorg ervoor dat de ondergrond van tevoren goed ontvet, geschuurd en gereinigd is. Behandel onbehandeld hout vervolgens eerst met Little Greene Aluminium Wood Primer. Eventuele oude verflagen dienen voor het aanbrengen van Architects Primer Undercoat te worden verwijderd.

Roer Architects Primer Undercoat goed door voor gebruik. Breng het voorstrijkmiddel vervolgens aan met een synthetische kwast, verfroller van wolmix of verfspuit. Na een uur is het voorbehandelde oppervlak stofdroog en na 4 uur kun je de ondergrond overschilderen met bijvoorbeeld Architects Eggshell.

Milieuvriendelijke watergedragen primer

Architects’ Primer Undercoat is een milieuvriendelijke keuze. De primer is ontwikkeld op waterbasis, waardoor hij slechts 0,5% vluchtige organische stoffen bevat. Door de watergedragen formule, is het voorstrijkmiddel bovendien geur-arm. In combinatie met de Architects Eggshell ontstaat een duurzaam watergedragen verfsysteem dat hout en metaal optimaal beschermt.

Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Architects Primer Undercoat
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Capaciteit14 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review