Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Verschillende topmerken en exclusieve Engelse merken

Paint & Paper Library Architects Matt

  • Rendement: 14 m2 per liter

Paint & Paper Library Architects Matt

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Paint & Paper Library Architects Matt is een watergedragen matte muurverf van de hoogste kwaliteit. De Architects Matt is makkelijk afwasbaar en dus uitstekend geschikt voor gebruik op binnenmuren van badkamers, keukens, hallen en kinderkamers.

Alles over Paint & Paper Library Architects Matt

De Architects Matt muurverf van Paint & Paper Library is zeer goed afwasbaar en vochtbestendig. Deze matte muurverf is daarom uitstekend geschikt voor aanbreng op muren en plafonds in keukens en badkamers of andere ruimtes die intensief worden gebruikt. Denk hierbij aan de hal of kinderkamers. De Architects’ Matt is een sneldrogende matte verf en is makkelijk in gebruik. Deze op water gebaseerde verf is milieuvriendelijk en is geurarm bevat weinig vluchtige organische stoffen. Bovendien is de Architects’ Matt veilig voor kinderen en dieren. De verf is beschikbaar in een verfblik van 750 ml, 2,5 l en 5l.

Paint & Paper Library Architects’Matt aanbrengen

Paint & Paper Library Architects Matt is een verfsoort die al na twee maal aanbrengen volledig dekkend is. De matte muurverf is sneldrogend en is hierdoor al na 4 uur geschikt om over te verven. De verf is makkelijk aan te brengen met een kwast, een roller of met een verfspuit. Bovendien kun je flink meters maken met deze verf, want hij dekt tot wel 14m2 per liter Architects Matt.

Volledig afwasbare muurverf

Een matte verf die ook nog eens afwasbaar is. Ideaal toch? De Architects Matt biedt deze luxe, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over intensief gebruik van verschillende ruimtes in je huis. Ook is de verf vochtbestendig en dus ideaal voor badkamers en keukens. De muren zijn makkelijk schoon te maken, zonder de verf aan te tasten. Hierdoor is deze matte muurverf extra duurzaam en geniet je langer met Architects Matt!

Nieuwe of bestaande muren

Zowel nieuwe als eerder gepleisterde muren lenen zich goed om met de Architects Matt te schilderen. Bij nieuw pleisterwerk wordt aangeraden om de muren vier weken te laten drogen, voordat je deze schildert met de matte muurverf. Bestaande muren zijn na een schoonmaakbeurt, direct geschikt om te behandelen. Zo behaal je op iedere muursoort het beste resultaat!

Architects Matt: een milieuvriendelijke verf

De Architects Matt is een milieuvriendelijke muurverf, omdat deze op waterbasis is geproduceerd. Bovendien bevat de matte muurverf een minimum aan geur- en andere vluchtige organische stoffen. Hierdoor is de verf ook uitstekend geschikt voor muren en plafonds in kinderkamers. Maximaal speelplezier met de minste zorgen!

Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Architects Matt
Show Label Our ChoiceNee
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review