Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Paint & Paper Library Architects Eggshell

  • Rendement: 14 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Paint & Paper Library Architects Eggshell

Paint & Paper Library heeft met haar Architects Eggshell  een watergedragen lakverf voor binnenshuis. De Architects Eggshell is uitermate geschikt voor hout- en metaalwerk. Sterke punten van deze lakverf is dat deze niet vergeelt en reukvrij is daarnaast geeft de Architects Eggshell een prachtig matte glans van slechts 20%.

  • Reukvrij
  • Op hout en metaal bewerkbaar
  • Overschilderbaar na 4 uur

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

Bijpassende producten

Paint & Paper Library Architects’ Eggshell is een watergedragen lakverf voor al het hout- en metaalwerk binnenshuis. Deze lakverf vergeelt niet en heeft een glansniveau van slechts 20% wat zorgt voor een strakke, matte look.

Alles over Paint & Paper Library Architects’ Eggshell

De Architects’ Eggshell van Paint & Paper Library is een lakverf van hoge kwaliteit. De verf is watergedragen en is daardoor vrij van sterke geuren. De lak is ideaal voor het schilderen van al het houtwerk en metalen oppervlakken binnen het huis. Denk hierbij aan deuren en kozijnen, maar ook het houtwerk van het interieur in keukens, badkamers en andere ruimtes waar condens aanwezig kan zijn. Architects’ Eggshell geeft met een glansniveau van slechts 20% een matte look aan het houtwerk en vergeelt niet. De lakverf is beschikbaar in een verfblik van 750 ml en 2,5 liter.

Paint & Paper Library Architects’ Eggshell aanbrengen

Paint & Paper Library Architects’ Eggshell is een lakverf die volledig dekt na twee applicaties. In slechts 4 uur is het oppervlak weer gereed om over te verven. Dit kan met een kwast, roller of verfspuit. Per liter verf je tot wel 14m2 met de Architects’ Eggshell.

Lakverf met matte look

Architects’ Eggshell is een unieke lakverf. In tegenstelling tot normale lakverf soorten, heeft de Architects’ Eggshell een glansgraad van slechts 20%. Dit geeft het oppervlak een matte look. Doordat de lakverf watergedragen is, zal de verf niet vergelen. De Architects’ Eggshell is daardoor een duurzame verf van hoge kwaliteit.

Paint & Paper Library Architects’ Eggshell voor het gehele interieur

Architects’ Eggshell van Paint & Paper Library is geschikt voor al het hout- en metaalwerk binnen het huis. Dit geldt voor zowel nieuwe als bestaande materialen. De Architects’ Eggshell geeft deuren en kozijnen een uniek mat uiterlijk. De lakverf is daarnaast waterbestendig en dus ook uitstekend geschikt voor het verven van hout- en metaalwerk in keukens, badkamers en andere ruimtes waar condens aanwezig kan zijn. Tot slot wordt de lakverf ook aanbevolen voor de bewerking van houten meubels. De Architects’ Eggshell is dus geschikt voor het gehele interieur.

Paint & Paper Library Architects Eggshell bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Architects Eggshell
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout, Metaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans
Schrijf uw eigen review