Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Südwest

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Südwest

Südwest verf bij Kleurenwaaier.nl

Al meer dan 90 jaar ontwikkelen en produceren Südwest verven en coatings de beste verven voor verschillende toepassingen. Südwest heeft als motto "werkt niet, bestaat niet". Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar nieuwe ontwikkeleingen die het gebruikersgemak verhogen. 

Kernwaarden Südwest

Südwest verven en coatings zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik. Ze staan ​​voor:

  • Topkwaliteit
  • Hoge functionaliteit
  • Milieubewust 

Flexa Pure verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.