Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sigma

1 product

1 product

Sigma

Sigma verf bij Kleurenwaaier.nl

Sigma verf staat met haar uitgebreide assortiment bekend om de hoogwaardige kwaliteit die geleverd wordt. Sigma is een professioneel merk wat zich ook goed laat verwerken door de doe-het-zelf. Bij Kleurenwaaier.nl vind je een zeer ruim assortiment aan lakken en muurverven die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.  

Soorten Sigma verf 

Sigma verf komt onder andere in het volgende assortiment; Sigma S2U Nova Satin, Sigma S2U Gloss, Sigma S2U Allure Gloss, Sigma Clean Matt en Sigma Schakelverf. Daarnaast zijn er ook meerdere opties voor grondverf, primers en muurverf. Het voordeel van Sigma is dat ze verf aanbieden in verschillende prijsklassen. Daar komt bij dat er in alle prijsklassen een zeer goede kwaliteit verf aangeboden wordt in een groot palet aan kleuren en transparante mogelijkheden. 
 

Met een keuze uit meer dan 2000 kleuren onderverdeeld in 1950 NCS-kleuren en 185 RAL kleuren en 36 metallic kleuren in één enkele kleurenwaaier kun je je voorstellen dat het mogelijk is vrijwel elke kleur samen te stellen. Mocht je vragen hebben over onze Sigma verf en de kleuren neem dan gerust contact op met ons deskundig personeel. 
 

Sigma verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Wil je advies op maat en woon je in omgeving 's-Hertogenbosch dan nodigen wij u van harte uit in onze verfspeciaalzaak Inspiratie Kleurenwaaier.nl 

Liever een persoonlijk gesprek? Voor alle producten van Sigma bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt op uw gemak de mooiste kleuren uitzoeken en mengen wij alle Sigma producten terwijl u geniet van een lekker bakje koffie of thee. Heel graag tot ziens in onze winkel in Den Bosch. Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en gemakkelijk te bereiken.