Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Paint & Paper Library

1 product

1 product

Paint & Paper Library

Paint & Paper Library verf bij Kleurenwaaier.nl

Paint & Paper Library is het meest bekende merk bij ontwerpers, binnenhuisarchitecten, interieurontwerpers en veeleisende woningeigenaren. Gezien dat Paint & Paper Library via webwinkels nog niet heel bekend is staat ons deskundig personeel klaar voor al je mogelijke vragen.

Kleurenwaaier.nl biedt van Paint & Paper Library verschillende soorten verf aan zoals muurverf en latex voor binnen en buiten, lakken voor binnen en buiten en grondverf voor binnen en buiten. Verder is er ook primer verkrijgbaar van Paint & Paper Library. De verf van Paint & Paper Library is zowel in water gedragen als olie gedragen versies verkrijgbaar.
 

Zo is muurverf voor binnen verkrijgbaar is Paint en Paper Library Pure Flat Emulsion en Architects Matt. Muurverf voor buiten is tevens verkrijgbaar in Architects Matt. Paint en Paper Library lakken voor binnen zijn zowel in Oil Eggshell als in Oil Gloss verkrijgbaar. Hierbij is de Oil Gloss bestemd voor het aflakken. Daarnaast zijn de primers Oil Primer Undercoat als Archtects Primer undercoat te bestellen. Hiervoor geldt dat Oil Primer Undercoat voor zowel binnen als buiten te gebruiken is.     
 

Kleuren van Paint & Paper Library 

Paint & Paper Library biedt haar uiterst kritisch geselecteerde kleuren in 180 varianten aan. Daarbij is onderscheid gemaakt tussen Architectural Colors met 95 varianten en Original Colors met 85 varianten. Bij iedere kleur is de perfecte balans gevonden tussen licht, kleur en sfeer van het betreffende interieur.
 

Paint & Paper Library Architectural Colors

De Architectural Colors van Paint & Paper Library zijn opgedeeld in 19 neutrale reeksen van kleuren. Per neutrale kleur kunnen 5 tinten gemaakt worden. Deze tinten worden van licht naar donker weergegeven door I, II, III, IV en V.
 

Paint & Paper Library Original Colors

De Originals Colors van Paint & Paper bestaan 85 mogelijke kleuren die moeiteloos matchen met de Architectural Colors. Voor meer felheid adviseren wij één of meerdere Originals te kiezen boven de Architectural. 

Paint & Library behang bij Kleurenwaaier.nl

Paint & Paper Library geeft inspiratie, kleurenexpertise en design ideeën aan interieur professionals, architecten en stylisten wereldwijd. Vliesbehang (ook wel: non-woven vlieseline) is de meest populaire behangsoort op dit moment. Dankzij de structuur van de vezels in dit behang kunnen er allerlei decoratieve elementen in verwerkt worden, zoals een ruitpatroon of rozenblaadjes. Vliesbehang wordt gemaakt van textielvezels, papiervezels en kunststofvezels. Deze basisstoffen worden in een speciaal procedé samengevoegd.
De vlieslaag, die kenmerkend is voor dit type behang, zorgt ervoor dat het behang geen vocht opneemt. Zo voorkom je het krimpen van behang wanneer het in aanraking komt met lijm.  Andere voordelen van dit behang zijn dat het zeer sterk is, niet uitzet, niet snel scheurt, afwasbaar is en moeilijk ontvlambaar.

Toepassingen Paint & Library behang 

Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen. De lijm komt op de muur, het behang hoeft dus niet in te weken.
Een behangtafel is dus in dit geval niet nodig! Het is geschikt voor muren met lichte scheurvorming (haarscheurtjes).

Paint & Paper Library verf of behang kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak.
De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.