Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Meesterhand

8 producten

8 producten

Meesterhand

Meesterhand bij Kleurenwaaier.nl

Meesterhand bevindt zich als hoogwaardige non-paint producent onder de paraplu van Akzo Nobel. Meesterhand biedt een mooi hoogwaardig assortiment rollers, kwasten en andere verfbenodigdheden als verfbakken, bescherming en andere tools. Daarnaast is er ook een assortiment behang met bijbehorende behanglijm. Eigenlijk biedt Meesterhand een zeer uitgebreid assortiment benodigdheden voor iedere verfklus aan.

Meesterhand kwasten 

Voor vrijwel iedere verf heeft Meesterhand een passende kwast in het assortiment. Zo zijn er kwasten speciaal voor water gedragen en terpentine gedragen verf en is er ook een ruime keuze uit kwasten van varkenshaar of met synthetische vezels. Afhankelijk van de verfklus kan er gekozen worden tussen ronde kwasten, platte kwasten, ovale kwasten, blokwitters en onderdeurtjes. Voor de fijne afwerking zijn er penselen toegevoegd aan het assortiment.

 

Meesterhand verfrollers

Elke verfklus vereist ander materiaal. Dit geldt zeker voor verfrollers, niet iedere roller is hetzelfde en kan voor elke verf gebruikt worden. Van het gronden tot het lakken, Meesterhand heeft verschillende verfrollers voor de benodigde verfklus. Of je nu op zoek bent naar een vacht- of schuimroller of toch een vilt of microvezelroller, deze zijn allemaal bij Kleurenwaaier.nl te vinden net als de bekende polyamide verfrollers. Uiteraard zijn er ook verschillende beugels en verfbakken verkrijgbaar welke allemaal te vinden zijn bij onze Meesterhand benodigdheden.

 

Meesterhand behang

Zoals aangegeven biedt Meesterhand ook behang aan in de soorten glasweefsel, glasvlies en renovatievlies. Alle behangen kunnen aangebracht worden met Meesterhand behanglijm.

 

Benieuwd naar het complete en uitgebreide assortiment van Meesterhand? Klik dan hier.

 

Meesterhand kopen bij kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.