Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

L'Authentique

Geen producten gevonden voor deze selectie.
L'Authentique

Nu ook L'Authentique bij Kleurenwaaier.nl

L’Authentique maakt vakmanschap toegankelijk door hoogwaardige, zelf gemaakte verf en interieurartikelen te ontwerpen, produceren en te leveren. Door de producten van L’Authentique krijgt eenieder de mogelijkheid om een echte beleving toe te voegen aan het interieur; stijlvolle producten met oog voor detail.

L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, interieurstyling, Scandinavisch design en ambacht. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur.

Ontstaan vanuit de passie voor interieur en design creëerde en ontwikkelde Sylvia Schouten haar eigen producten. Begonnen met verf, groeide het merk L’Authentique in enkele jaren uit tot een uniek en eigentijds interieurmerk, waar na enige jaren van groei de tak interieurdesign aan werd toegevoegd. Altijd van hoge kwaliteit, een uniek design en met de hand gemaakt… Zonder mee te gaan met snelle trends en momentopnames vult Sylvia met het merk L’Authentique ruimtes die sfeer overbrengen, beleving creëren en minimalistisch ogen. De collectie, zowel de verfartikelen als de meubelstukken, brengen blikvangers in het interieur, zonder de balans tussen subtiliteit en daadkracht te verliezen.

Vanuit de werkplaats in het Limburgse Echt, de showroom in Culemborg en diverse Europese dealers, verspreid over Scandinavië, Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, biedt L’Authentique een selectie aan kleuren middels diverse verven en unieke meubelstukken. L’Authentique kiest er bewust voor om niet de standaard producten aan te bieden, maar gaat voor uniciteit door te werken met diverse verfsoorten zoals kalk- en krijtverf. De collecties en producten van L’Authentique zetten hiermee de toon voor het toevoegen van beleving aan het interieur. 

Door de sterke combinatie tussen hedendaagse invloeden, een herkenbare eigen stijl en de minimalistische details maken de interieurs van L’Authentique opvallend gebruik van structuur, herkenbaarheid en kleur. Met de rustige en moderne sfeer bieden de producten en de designs van L’Authentique een opvallende ervaring, met tijdloze eenvoud.
 

L'Authentique verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis. In onze winkel te ’s-Hertogenbosch kunnen wij u direct helpen met de juiste verf in uw gewenste kleur. Terwijl u van een bakje koffie/thee geniet mengen wij de juiste kleuren binnen enkele minuten.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel te ’s Hertogenbosch, heb je een groot project en wil je graag een verf-technisch advies?