Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

EazyFix

Artikelen 1 tot 12 van 14 totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 totaal

Pagina
EazyFix

Eazyfix® bij Kleurenwaaier.nl

Eazyfix® is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een zusteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt.

Houtrotvullers voor doe-het-zelvers kun je in vrijwel alle bouwmarkten vinden, maar zijn in de meeste gevallen van veel mindere kwaliteit. Terwijl je als doe-het-zelver ook de hoogste kwaliteit verdient. Daarom zijn de producten van Eazyfix® ontwikkeld om hierin verandering te brengen.

De Houtrotvuller en Plamuur van EAZYFIX® bevatten de perfecte balans van hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor kun je er heel makkelijk mee werken en weet je zeker dat je reparatie goed blijft. Iets wat bij de goedkopere houtrotvuller niet het geval is.

Houtrot zelf repareren?

Dat kan! Met de juiste materialen en benodigdheden... Deze zijn namelijk onmisbaar wanneer je zelf aan de slag gaat met het repareren van rot hout. Of het nu gaat om kozijnen, deuren, trappen vloeren of bijvoorbeeld tuinhuizen, met de juiste producten van Eazyfix® kan het allemaal gerepareerd worden. Let wel op dat er verschil zit in schade binnenshuis of aan de buitenkant en of het echt om houtrot gaat of om een andere beschadiging. Na inspectie kunnen de juiste producten uitgezocht worden als PlamuurHoutversterker of Houtrotvuller. Gebruik het Kitpistool om de producten aan te brengen.  

Zorg vervolgens voor de juiste gereedschappen en beschermingsproducten. Moeten er producten gemengd worden kan je gebruik maken van het Mengplateau met bijbehorend Mengmes. De omvang van de reparatie bepaald welke Reparatiemes het beste gebruikt kunnen worden. Om irritatie aan de huid te voorkomen adviseren wij gebruik te maken van de veiligheidshandschoenen.

 

Eazyfix® Kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.