Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Little Greene Intelligent Primer Undercoat

  • Rendement: 14 m2 per liter

Little Greene Intelligent Primer Undercoat

De Intelligent Primer Undercoat is een goed dekkende, reukarme, matte grondverf op waterbasis, zorgt voor uitstekende hechting op bestaande oude alkydlagen. Sterk aanbevolen in combinatie met Little Greene afwerkingen op waterbasis voor binnen en buiten.

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Little Greene Intelligent Primer Undercoat

Little Greene Intelligent Primer Undercoat is een milieuvriendelijke alternatief voor oliegedragen verf. Intelligent Primer Undercoat in 1 laag aanbrengen en vervolgens afwerken met twee lagen van de gewenste kwaliteit. Hierdoor krijgt u het mooiste resultaat.

Intelligent Primer Undercoat is een goede kwaliteit grondverf op waterbasis. Intelligent Primer Undercoat is te gebruiken onder watergedragen verf van Little Greene. U kunt hierbij denken aan Absolute Matt Emulsion, Intelligent Matt Emulsion en Eggshell. Goed dekkende, reukarme, matte grondverf op waterbasis, zorgt voor uitstekende hechting op bestaande oude alkydlagen. Sterk aanbevolen in combinatie met Little Greene afwerkingen op waterbasis voor binnen en buiten.

  • Verkrijgbaar in alle grondverfkleuren van Little Greene
  • Onderdeel van het Little Greene verf systeem
  • Milieuvriendelijk, vrij van oplosmiddelen
  • verbruik: 14 m2 per liter 

De leverbare primer kleuren zijn de door Little Greene aanbevolen undercoatkleuren. Kijk op de kleurenkaart voor de juiste undercoatkleur of neem contact met ons op.
 

Waar kan ik Little Greene Intelligent Primer Undercoat op aanbrengen?

Deze grondverf is geschikt voor op hout, voorbehandeld metaal en voorbehandeld kunststof. Little Greene Intelligent Primer kan ook over oude verflagen op terpentinebasis.
 

Hoe breng ik de Little Greene Intelligent Primer aan?

Dit kan met een viltroller of een synthetische kwast waarvan de grote aangepast is aan het werk. Gebruik een rechampir kwast voor het aanbrengen van strakke lijnen en besnijwerk.
 

Welke verf kan ik gebruiken over de Little Greene Intelligent Primer?

De Intelligent Primer Undercoat van Little Greene is een goede kwaliteit primer en grondverf voor de waterdragen verven van Little Greene; Absolute Matt Emulsion, Intelligent Matt Emulsion, Intelligent Eggshell en Intelligent Gloss.

Little Greene Intelligent Primer Undercoat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeIntelligent Primer Undercoat
ProductVerf
MerkLittle Greene
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review