Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Binnenlak

11 producten

11 producten

Binnenlak bij Kleurenwaaier.nl

Binnenlak is ideaal om houten oppervlaktes mee te beschermen. Zorg er wel voor dat je de juiste binnenlak bij de juiste ondergrond kiest en op een juiste manier behandelt. Dit zorgt voor de beste hechting van de binnenlak op het hout waardoor het hout optimaal beschermd wordt. Wanneer je vragen hebt over de binnenlak en jouw te schilderen oppervlak neem dan gerust contact met ons op zodat wij je daarin kunnen adviseren.

Geschikte ondergrond voor binnenlak

De keuze voor de juiste binnenlak hangt af van de ondergrond waar het op aangebracht wordt. Binnenlak biedt een uitstekende oplossing voor het hout maar toch zijn er enkele uitzonderingen. Is de ondergrond gevoelig voor verkleuring of is er veel kans op beschadigingen dan biedt binnenlak niet de meest geschikte oplossing. Dekkende verf biedt hiervoor een betere oplossing.

Binnenlak wordt veel gebruikt voor houten oppervlaktes zoals kozijnen, deuren en schrootjes. Omdat de weersinvloeden van buiten niet van toepassing zijn hoeft binnenlak minder sterk aangebracht te worden. Door temperatuurverschillen is het ademend vermogen van de binnenlak wel van belang. Dit zorgt ervoor dat het vocht wel uit het hout kan maar er niet in kan trekken. 
 

Binnenlak kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.