Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Stone Blue

Kleurcode: 86
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Stone Blue 86 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Huidige filters
  1. Rendement 13 m2 per liter Verwijder dit artikel
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

2 producten

Stone Blue Farrow and Ball

 

Afbeelding Stone BlueDit warme en tijdloze blauw is vernoemd naar het indigo pigment dat in de 18e eeuw vaak in klompen werd verwerkt. De levendige en rijke kleur van Stone Blue kan worden gebruikt naast warmere tinten zoals Pelt om een uitnodigende vintage-look te creëren, of in combinatie met het koelere Mole’s Breath voor een meer eigentijdse uitstraling. In contrast met houtwerk beschilderd met de kleur Dimpse, geeft de kleur zowel een apart als vertrouwd gevoel. Bestel de Farrow & Ball kleurentester en zie direct hoe de kleur zich op uw muur gedraagt.

 

Mengen in andere verfmerken

 

De verf van Farrow & Ball staat bekend als de aller beste verf in de markt. Het Britse merk heeft deze reputatie te danken aan het extra pigment dat in de verf verwerkt zit. Hierdoor hebben de kleuren een extreme kleurdiepte en krijgt u een fraai en mat eindresultaat. Wanneer het gemengd wordt in de verf van een ander merk, zult u nooit deze unieke finish bereiken. Ook zal de kleur niet gaan spelen met het licht zoals de originele Farrow and Ball 86 dit wel doet. Ondanks onze uitstekende mengmachines, raden wij om deze redenen het af om de verf te mengen in de verf van een merk in een lagere klasse. Omdat de verf van de aller hoogste kwaliteit is, ligt de prijs wat hoger. Echter heeft de verf een zeer hoge dekkinsgraad en is het rendement hoger. Dit houdt in dat u met minder verf, meer kunt schilderen waardoor het prijsverschil toch meevalt.

 

Andere mooie kleuren blauw

 

Bent u benieuwd naar nog meer mooie kleuren? Neem dan eens een kijkje op onze top 25 verf kleuren pagina, waar ook andere merken in opgenomen zijn. Dit is een van onze vele inspiratiepagina’s, waar wij u een handje op weg mee willen helpen. Zo hebben we ook een inspiratiepagina opgesteld met de mooiste blauwe verftinten. Bent u op zoek naar een blauw die donkerder is dan de Farrow and Ball Stone Blue? Dan is er voor u de top donkerblauwe muurverf.

 

De meeste geschikte verfsoort

 

Om het beste eindresultaat te bereiken, zijn er verschillende soorten muurverf voor verschillende situaties en ondergronden. Zo is er als binnen muurverf de Estate Emulsion of de Modern Emulsion voor vochtigere ruimtes, zoals uw badkamer.  Voor uw buitenmuren dient u de Farrow and Ball Exterior Masonry te gebruiken. Met de filters op onze website kunt u gemakkelijk de juiste soort verf vinden voor uw situatie.

 

Stone Blue 86 combineren

 

Wij begrijpen dat het lastig is om een mooie kleurencombinatie te vinden en helpen u hier daarom graag bij. Hieronder vindt u enkele opties om de Farrow and Ball Stone Blue 86 te combineren:

Kleurenschema Stone Blue