Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Picture Gallery Red

Kleurcode: 42
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Picture Gallery Red 42 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 85 totaal

Pagina

Picture Gallery Red Farrow and Ball

 

Afbeelding Picture Gallery Red

Deze kleur rood is gebaseerd op de rijke kleur van de prachtige galerij in Attingham Park. De flinke dosis bruin pigment zorgt voor diepte, warmte en karakter. Zoals de naam Picture Gallery Red al doet vermoeden, vormt deze tijdloze kleur een perfecte achtergrond voor schilderijen en andere kunstwerken. U kunt de kleurtester Farrow and Ball bestellen, zodat u direct ziet hoe de kleur staat in uw huis en hoe dat deze zich gedraagt op uw muur.

 

Mergen in de verf van andere merken

 

Een veelgestelde vraag is of dat het mogelijk is om de verf van Farrow and Ball te mengen in de verf van een ander merk. Dit is mogelijk, maar dit raden wij niet aan. Door de hoge kwaliteit van de verf, heeft dit Britse merk de beste reputatie in de verfmarkt. De verf is zo samengesteld dat het een spelend effect geeft op uw muur. Dit wil zeggen dat de kleur zich anders gedraagt, naarmate de hoeveelheid licht dat het krijgt. De unieke kleuren staan bekend om hun extreme diepte en matte finish. Als de verf gemengd wordt in een merk van lagere kwaliteit, zal dit niet hetzelfde resultaat geven. Ook zal het spelende effect opgaan. Het aller mooiste eindresultaat bereikt u met de orginele Farrow and Ball Picture Gallery Red 42, dat niet te vergelijken is met andere merken. Het is daarom niet raar dat de prijs van dit merk wat hoger ligt. Echter ligt tegelijkertijd het rendement van de verf hoger, waardoor u ongeveer 30% meer oppervlak kunt bedekken met even veel liter verf.

 

Meer mooie rode kleuren verf

 

Bij Kleurenwaaier houden wij ervan om mensen te inspireren. Daarom maken we voor u verschillende inspiratiepagina’s, zoals onze top 25 populairste verf kleuren. Hier vindt u de 25 meest populaire tinten van verschillende merken, weer onderverdeeld in verschillende kleuren. Zo is er ook een rode muurverf pagina. Mocht u dus nog even verder willen kijken dan de Picture Gallery Red 42, kunt u zich laten inspireren via onze speciaal gemaakte inspiratiepagina’s.

 

De meest geschikte soort verf

 

De Farrow and Ball Picture Gallery Red is geschikt voor zowel uw binnen als buiten klussen. Voor uw binnenmuren is er de Estate Emulsion. Wilt u de kleur gebruiken in een vochtige ruimte, zoals uw badkamer? Dan is de super schrobvaste Modern Emulsion een betere keuze. Voor uw buitenmuren kiest u voor de Farrow and Ball Exterior Masonry. Zo biedt het merk u verschillende soorten verf voor verschillende ondergronden en ruimtes. Met de filters, vindt u direct de meest geschikte soort verf voor u.

 

Picture Gallery Red 42 combineren met andere kleuren verf

 

Wij begrijpen dat het lastig is om een mooie combinatie van kleuren te vinden. Daarom helpen wij u een beetje op weg met onze kleurschema’s waarin er verschillende opties naast elkaar worden afgebeeld:

Kleurschema Picture Gallery Red