Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Dead Salmon

Kleurcode: 28
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Dead Salmon 28 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren

6 producten

Farrow and Ball Dead Salmon

 

farrow and ball dead salmon 28

De meest verkochte kleur in onze verfwinkel is de Dead Salmon van Farrow and Ball. Dit is een subtiele kleur roze die door zijn veelzijdigheid zo populair geworden is om te gebruiken als muurverf voor binnen. De kleur kent zijn naam door de verwijzing naar een platte of dode afwerking van een schilderij uit 1805 dat geschilderd is in Kedloston hall in 1805. Het diepe zalmroze kunt u verven op elke ondergrond mits u op onze site ingeeft welke ondergrond dit is en welke ruimte het betreft. Vervolgens geven wij u de beste optie weer en kunt u aan de slag met uw Dead Salmon verf.

 

Dead Salmon mengen in een ander merk

 

Wij krijgen veelvuldig de vraag of het mogelijk is om de Dead Salmon van Farrow & Ball te mengen in een ander merk. De verven van dit Engelse merk staan voor top kwaliteit alleen de prijs is daarbij ook ‘top’. Het is mogelijk om deze kleur voor u te mengen in een ander merk, zelfs via de site! Al is dit niet geheel zonder risico. De kleur zal altijd afwijken en ook kunnen we nooit dat geliefde matte effect bereiken van de originele verf. Doordat wij in onze winkel de nieuwste generatie mengmachines hebben staan is het verschil tussen een Dead Salmon van Farrow and Ball merk en een ander merk wat kleiner dan andere winkels. Echter, staat de verf van Farrow and Ball bekend om zijn zeer speelse effect door de matte afwerking en dit niveau kunnen wij helaas niet voor u bereiken met een ander merk.

 

Inspiratie voor roze muurverf

 

Om onze bezoekers nog meer inspiratie te geven hebben wij top 25 muurverf kleuren pagina waar we bij de populairste kleuren de populairste verven bij hebben gezocht. We hebben ook een speciale roze muurverf pagina die vast en zeker het bezoeken waard is. Al deze kleuren zijn ook weer beschikbaar voor alle ondergronden dus niet enkel muurverf.

 

Wat is de juiste verf?

 

Gezien de Dead Salmon meestal gebruikt wordt om de binnenmuren te verven komt u uit bij de Farrow and Ball Estate Emulsion. Indien u wat vochterige ruimtes gaat verven dan kunt u het beste gaan voor de Modern Emulsion. Deze verf is namelijk goed bestemd tegen vocht. Voor overige ondergronden of verschillende ruimtes kunt u simpelweg de filters gebruiken op onze site en wij geven direct de juiste verf voor u weer!

 

Bijpassende kleuren

 

Farrow and Ball heeft zelf diverse kleurschema’s gemaakt van kleuren die goed passen bij de Dead Salmon. Deze kleuren zijn:

 

kleurschema dead salmon