Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Setting Plaster

Kleurcode: 231
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Setting Plaster 231 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Setting Plaster Farrow and Ball

 

farrow and ball setting plaster 231

Deze unieke roze kleur is vernoemd naar de mooie ‘blozende’ kleur die ontstaat op het pas aangebrachte stucwerk in huizen. De Farrow and Ball Setting Plaster is een roze kleur die net wat aparter is door de toevoeging van geel pigment. Wederom een zeer veelzijdige kleur van het Britse merk. Voor wie eerst wil kijken hoe de kleur zich gedraagt in of rondom het huis kan ook gemakkelijk een kleurtester bestellen!

 

Setting Plaster mengen in een ander merk

 

De verf met de beste reputatie is Farrow and Ball. Deze reputatie heeft het merk bereikt door haar extreem matte afwerking en door haar unieke kleuren. Echter, hang hier ook een prijskaartje aan vast en dat maakt de Farrow and Ball Setting Plaster een verf die ‘wat aan de prijs’ is. Wij kunnen deze kleur verf voor u mengen in een ander merk doordat wij in het bezit zijn van de nieuwste generatie mengmachines. Qua kleur zal er echter altijd een verschil zijn maar dat is niet het enigste nadeel. De Setting Plaster 231 zal ook in de afwerking verschillend door het ontbreken van het matte effect. Door dit matte effect gaat deze verf ‘spelen’ met het licht en dat zorgt voor de totale beleving van Farrow and Ball. Voordeel is wel dat wanneer u een originele verf besteld u ook de verf heeft met het hoogste rendement. Zodoende kunt het met 1 blik verf een veel grotere oppervlakte verven dan met een ander merk, valt het verschil in prijs toch nog mee!

 

Andere mooie roze (muur)verf

 

Deze kleur verf verkopen we het meeste als muurverf.  Voor nog meer inspiratie kunt u terecht op onze roze muurverf pagina! Hier laten we u de aller mooiste roze kleuren zien die u direct op onze site kunt bestellen. Wat u ook nog kunt doen is beginnen bij het begin en dat is onze pagina over de top 25 kleuren muurverf. Laat u zich inspireren en zodoende komt u altijd uit bij de kleur waar u naar op zoek was!

 

Welke verf van Farrow and Ball is voor binnen muren?

 

Het Britse merk kent grofweg 12 varianten verf die geschikt zijn voor verschillende ondergronden, vocht en weersbestendigheid. Voor binnenmuren heeft u de keuze uit Estate Emulsion, Modern Emulsion (geschikt voor vochtige ruimtes) en de Soft Distimper (poederende muurverf). Voor overige ondergronden en weersbestendigheden kunt u gemakkelijk onze filters gebruiken!

 

Verfkleuren die passen bij Setting Plaster

 

Mocht u deze kleur willen combineren met andere kleuren maar weet u niet waar u moet beginnen, geen probleem! Farrow & Ball heeft een paar kleurschema’s gemaakt voor kleuren die passen bij de Farrow and Ball 231. Deze bijpassende kleuren zijn:

 

setting plaster