Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Lichen

Kleurcode: 19
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Lichen 19 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Lichen Farrow and Ball

farrow and ball lichen 19

Deze rustige gedempte kleur groen is vernoemd naar de steeds veranderende kleur van de algen die ervoor zorgen dat stenen zo mooi verouderen. Dankzij de blauwe onderliggende tint, geeft het een kalme en subtiele uitstraling. De kleur Lichen staat niet alleen mooi in huis, maar is ook zeer geschikt voor in de tuin omdat het zich goed mengt met de kleuren van de natuur. Bent u benieuwd hoe de kleur zich gedraagt in uw huis of tuin? Bestel de Farrow & Ball kleurtester, zodat u de kleur bij u thuis kunt uitproberen.

 

Mengen in andere merken

Het Britse merk Farrow and Ball heeft niet voor niets de beste reputatie in de markt. De muurverf van het merk staat bekend om het matte effect en de extreme kleurdiepte. Ook gaat de kleur zich anders gedragen naarmate de hoeveelheid licht die het krijgt. Dit spelend effect komt onder andere door de toevoeging van extra pigment. Deze aspecten maken de muurverf erg uniek en daarom niet vergelijkbaar met andere merken uit een lagere prijscategorie. Veel klanten vragen zich af of de verf mengbaar is in andere merken. Dit is mogelijk, maar raden we niet aan. De andere merken in een lagere klasse zullen niet hetzelfde matte, diepe eindresultaat geven. Bovendien zal het mengen van de verf ervoor zorgen dat het spelende effect wegvalt. Het mooiste resultaat bereikt u met de originele Farrow and Ball Lichen. Het is niet gek dat de prijs daarom hoger ligt dan bij andere merken. Echter is het rendement hoger, waardoor u grofweg 30% meer oppervlakte kunt bedekken met dezelfde hoeveelheid muurverf.

 

Nog meer mooie groene kleuren verf

Wij inpireren graag mensen, waardoor we verschillende inspiratie pagina’s hebben gemaakt waar u ook muurverf terugvindt van andere merken. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze top 25 muurverf pagina. Indien u al besloten heeft om specifiek naar een grijze kleur te zoeken, hebben wij een top 20 groene muurverf voor u opgesteld. Als u dus liever nog even verder kijkt dan de Lichen 19, kunt u zichzelf door ons laten inspireren.

 

De meest geschikte muurverf

De Farrow and Ball Lichen 19 is zowel geschikt als muurverf voor binnen en buiten. Voor buiten is er de Farrow and Ball Exterior Masonry Paint en voor binnen kiest u voor de Estate Emulsion of voor de Modern Emulsion, afhankelijk van de ruimte. De Modern Emulsion is watergedragen en daarmee ook geschikt voor vochtigere ruimtes, zoals uw badkamer. Zo biedt het merk verschillende soorten muurverf aan voor verschillende soorten ondergrond. Met onze filters, vindt u eenvoudig de geschikte soort voor uw situatie.

 

Lichen 19 combineren met andere kleuren

Het combineren van verschillende kleuren kan lastig zijn. Daarom helpen wij u een handje op weg met enkele geschikte opties om de kleur Farrow and Ball Lichen zo mooi mogelijk te combineren:

Kleurschema Lichen