Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Little Greene Grey

French Grey Dark

Kleurcode: 163
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Little Greene Grey French Grey Dark 163 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)

Artikelen 1 tot 12 van 14 totaal

Pagina

French Grey Dark 163 Little Greene

 

Deze kleur is een variatie op de French Grey Little Greene. Deze kleur is van oudsher duur om te maken omdat er veel verschillende donkere pigmenten in verwerkt zitten. Deze kleur bevat namelijk ook rood en blauw. Mocht u de French Grey Dark 163 zelf eens willen uitproberen bestel dan gemakkelijk een Little Greene kleurtester op onze site.

 

 

Is deze kleur te mengen in een verf van een ander merk?

 

Regelmatig krijgen wij deze vraag en het korte antwoord hierop is dat dit niet mogelijk is. De reden hiervoor is dat wij met een verf van een ander merk nooit exact dezelfde kleur kunnen creëren als de Little Greene 163. Daarnaast moet u ook weten dat de uitwerking van de verf ook altijd anders zal zijn. De verven van dit Britse merk staan bekend om hun extreem matte effect. Dit effect kunnen wij nooit bereiken met een verf van een ander merk. Gelukkig zijn er ook nog verzachtende omstandigheden. Zo ligt het rendement van deze verf circa 25% hoger en daardoor valt het prijsverschil toch nog lager uit.

 

Andere mooie kleuren donkergrijs

 

Wij van kleurenwaaier.nl houden erg van inspireren, zeker in het geval van muurverf. Indien de French Grey Dark niet helemaal uw kleur is of dat u nog twijfelt zou u eens bij onze categorie grijze muurverf kunnen kijken. Indien u zeker bent van een donkere tint kunt u ook onze pagina bekijken over donkergrijze muurverf.

 

Kies de juiste verf

 

Deze donkergrijze kleur wordt het meest verkocht als verf voor de woonkamer en slaapkamer. In dit geval dient u de Little Greene Absolut Matt Emulsion te gebruiken. Voor vochtigere ruimtes zoals de badkamer kunt u de Intelligent Matt Emulsion gebruiken.

 

Welke kleuren verf passen bij de French Dark Grey

 

Het kan lastig zijn om kleuren met elkaar te combineren, gelukkig heeft Little Greene voor u enkele kleurschema’s samengesteld zodat u altijd goed zit!

 

kleurschema french grey dark