Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Keim Soldalan

  • Rendement: 6 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Keim Soldalan

KEIM Soldalan is een hoogwaardige waterwerende, strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. KEIM Soldalan is geschikt voor  verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, (zowel poreus als niet poreus), voor het overschilderen van draagkrachtige bestaande verflagen op dispersie of siliconenharsbasis.

  • Ademend vermogen
  • Weer bestendig
  • Lange levensduur

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Keim Soldalan

Keim Soldalan is een bijzonder hoogwaardige, waterwerende, gebruiksklare silicaat muurverf (mineraalverf) voor buiten. Mineraalverf wil zeggen dat het uitsluitend uit milieuvriendelijke en minerale grondstoffen zoals zand en water. Keim Soldalan beschikt over kiezelsolen en kaliwaterglas als bindmiddel. Keim Soldalan verbindt op deze manier als eerste silicaatverf, de veelvuldige toepassing van disperisiegebonden verven met de minerale kwaliteitskenmerken van een klassiek silicaatverf.

Voordelen van Keim Soldalan

  • Beschermen van de oude ondergrond tegen veroudering door UV-belasting
  • Resultaat is lichtecht 
  • Weerbestendig door unieke samenstelling
  • Zeer lange levensduur
  • Zorgt voor ademend vermogen van het oppervlak

 

Keim Soldalan meneraliseerd organische verflagen 

Met Keim Soldalan kunnen oude organische verflagen aan het oppervlak eenvoudig worden gemineralisserd.

Mineraalverven zijn in principe de nieuwe generatie muurverf met als pluspunt dat ze ook een uitstekende hechting geeft op oude (andersoortige) verflagen en weinig zuigende ondergronden. Keim producten gaan een verbinding aan met deze ondergronden. Deze verbinding versteent en is onoplosbaar waardoor het zorgt voor een versteviging van het oppervlak. Keim zorgt ervoor dat de verf niet af kan bladeren door een zeer hoge waterdamp doorlaatbaarheid.  Dit voorkomt vochtophopingen waardoor het bijdraagt aan een gezonde, duurzame wereld.

 

Toepassingen Keim Soldalan

Keim Soldalan kan op bestaande en nieuwe ondergronden aangebracht worden en is zeer geschikt voor het schilderen van bijvoorbeeld beton, baksteen, pleisterwerk en natuursteen. Het is van belang dat de ondergrond draagkrachtig, schoon, droog, stof- en vetvrij is. Vuil en vet maar ook algen en mos dienen met de hogedrukspuit verwijderd te worden.
 

Let op: Keim is geen voorraad product. De producten moeten wij apart bestellen en deze worden speciaal voor u op kleur gemaakt. Dit kan enkele werkdagen duren.

Keim Soldalan bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeKeim Soldalan
ProductVerf
MerkKeim
Rendement6 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat
Schrijf uw eigen review