Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Keim Concreton-W

 • Rendement: 8 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Keim Concreton-W

Keim Concreton-W is een hoogwaardige, waterwerende, en strijkklare sol-silicaatrverf. Deze Keim verf wordt toegepast ter bescherming van beton tegen weersinvloeden en tegen de indringing van water in de vloeibare vorm. 

 • Uitstekende duurzaamheid
 • Waterdamp doorlatend
 • Waterafstotend

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Keim Concreton-W

 

Toepassing

Keim Concreton-W beschermt het beton tegen schadelijke stoffen die het oppervlak binnen willen dringen. Keim Concreton-W heeft zowel een verhoogde carbonatatie werking als een perfecte waterdampdoorlaatbaarheid wat tevens werkt als bescherming tegen cholire belasting. Keim Concreton-W geeft een matte afwerking.

Keim Concreton-W is een waterwerende strijkklare sol-silicaatverf volgens DIN EN 1504 ter bescherming van beton. Keim Concreton-W beschermt tegen waterindringing, veroudering en chloridecorrosie. Keim Concreton-W is niet geschikt voor horizontale of zwak hellende delen die door het weer zwaar belast kunnen worden. Wanneer u haarscheurtjes in de ondergrond ziet moet de eerste laag Keim Concreton-W grof worden aangebracht. Eigenschappen van Keim Concreton-W zijn:

 • Minerale muurverf
 • Onbrandbaar
 • Prettige verwerking
 • Uitstekend buiten duurzaam
 • Verspuitbaar
 • Voor buiten
 • Waterafstotend
 • Waterdamp doorlatend
 • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

 

Voorbehandeling

De ondergrond moet schoon, draagkrachtig, droog, stof en vetvrij zijn. Verwijder losse delen zoals vuil en vet, mos en algen vooraf met water onder hoge druk. Ontbrekende delen en beschadigingen moet u vooraf met een geschikt reparatiemiddel behandelen. Bij nieuw beton dient u de resten van bekistingsolie te verwijderen met de Keim Betonsnelreinger.

 

Verwerking en opbouw van de verflaag

Keim Concreton-W kan op verschillende manieren aangebracht worden zoals met de kwast, verfroller of gespoten (airless norzel 0,79mm resp. 0,027 inch). Hiervoor wordt het product gebruiksklaar aangeleverd. Concreton-W grof dient echter met de kwast aangebracht worden. De verdunning voor mat Keim Concreton Fixatief is max 10%. 

 

Let op dat de verwerking aan de volgende punten voldoet. Breng Keim Concreton-W altijd in 2 lagen aan op de ondergrond. Zorg ervoor dat de temperatuur van de omgeving als de ondergrond boven de 5° Celsius is en de vochtigheid niet boven de 80%. Verwerk Keim Concreton-W enkel als het droog is en de ondergrond niet direct belast wordt door de zon of opgewarmd is door de zon. Aangebrachte verlagen die nog vochtig zijn dient u te beschermen tegen zonlicht, regenval en harde wind. Als laatste dient u ervoor te zorgen dat de eindlaag onverdund aangebracht wordt.

Keim Concreton-W bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeKeim Concreton-W
ProductVerf
MerkKeim
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadExtra mat
Schrijf uw eigen review