Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Hermadix Tuindecoratiebeits

  • Rendement: 8 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Hermadix Tuindecoratiebeits

Hermadix Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkeld voor schuttingen, pergola's, vlonders en andere zelfde soort houten objecten in de tuin. Hermadix Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in zowel transparante en dekkende kleuren, beide varianten zorgen voor een eigen unieke uitstraling op het hout.

  • Weerbestendig
  • Duurzame bescherming
  • Droogt snel

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Hermadix Tuindecoratiebeits

Hermadix Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkeld voor schuttingen, pergola's, vlonders en andere zelfde soort houten objecten in de tuin. Door het aanbrengen van Tuindecoratiebeits op uw nieuwe of bestaande tuinhout voorkomt u vergrijzing of het vuil worden door weersinvloeden. Bovendien kan Hermadix Tuindecoratiebeits het tuinhout beschermen tegen verschillende weersinvloeden zodat het tuinhout niet gaat vergrijzen of vuil wordt.

  • Voor bestaand en nieuw geïmpregneerd tuinhout
  • Sneldrogend eenvoudig verwerkbaar, reukloos
  • Onderhoudslagen hoeven niet geschuurd te worden
  • Diepe indringing, verfbladders worden voorkomen
  • Jarenlang plezier van een sfeervolle uitstraling in de tuin

Geïmpregneerd hout

Geïmpregneerd tuinhout heeft in de fabriek een eerste behandeling ondergaan. De speciale samenstelling van Hermadix Tuindecoratiebeits is hierop aangepast zodat deze naadloos aansluit op de fabrieksbehandeling. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle manier van het aanbrengen van Hermadix Tuindecoratiebeits. Wij adviseren om gebruik te maken van brede blokkwast om een groot oppervlak te kunnen voorzien van de beits. Hermadix Tuindecoratiebeits heeft de eigenschap snel te drogen, je kan daarom snel een mooi eindresultaat verwachten.

Transparante en dekkende kleuren

Hermadix Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in zowel transparante en dekkende kleuren, beide varianten zorgen voor een eigen unieke uitstraling op het hout. De transparante kleuren zorgen ervoor dat de mooie houtnerven zichtbaar blijven wat een authentieke uitstraling geeft. De dekkende kleuren zorgen ervoor dat het houtreliëf zichtbaar blijft, dit is vooral bij ruw (tuin)hout goed zichtbaar.

Duurzame bescherming

Hermadix Tuindecoratiebeits is een beits waarbij zeer nauwlettend gekeken is naar bepaalde eisen, die zijn vervolgens vertaald naar de 4 G's:

Goed
Watergedragen oliebasis: tuindecoratiebeits heeft ene lange levensduur, dringt diep in het hout en bladdert niet.

Gemak
Makkelijk en snel verwerkbaar: geen grondverf nodig. Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden.

Genieten
Creëer sfeer in de tuin: de ruimte kleurkeuze van Hermadix Tuindecoratiebeits biedt u de mogelijkheid om van uw tuin het verlengde van uw woonkamer te maken.

Gezondheid
mens- en milieuvriendelijk: Door de natuurlijke samenstelling wordt het milieu ontzien en wordt uw gezondheid niet aangetast.

Hermadix Tuindecoratiebeits bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeHermadix Tuindecoratiebeits
ProductVerf
MerkHermadix
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review