Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Hermadix Houtdecor

 • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

 

Hermadix Houtdecor

Hermadix Houtdecor verfbeits is de oplossing voor al het hout aan je huis en in je tuin. Denk hierbij aan kozijnen, deuren, schuttingen maar ook blokhutten. Daar komt bij dat Hermadix Houtdecor verfbeits een uitstekend vochtregulerend vermogen heeft waardoor de verfbeits niet afbladdert.

 • Vrijwel geurloos
 • Milieuvriendelijk
 • Vocht regulerend vermogen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.

Bijpassende producten

Hermadix Houtdecor

Hermadix Houtdecor verfbeits is de oplossing voor al het hout aan je huis en in je tuin. Denk hierbij aan kozijnen, deuren, schuttingen maar ook blokhutten. Deze worden zowel verfraait als beschermt zonder gebruik te hoeven maken van grondverf. De verfbeits is daarbij vrijwel geurloos en bevat geen schadelijke stoffen die de gezondheid en het milieu zullen schaden. 

 • Voor alle houten objecten, geen grondverf nodig
 • Kan over oude verflagen, makkelijk verwerkbaar, sneldrogend
 • Ook na vele jaren bladdert de verf niet af
 • Geen nare verflucht, geen schadelijk stoffen
 • Bewezen kwaliteit, als beste getest door de Consumentenbond
   

Watergedragen verfbeits

Hermadix Houtdecor verfbeits is een watergedragen alkyd verfbeits. Deze samenstelling zorgt ervoor de verfbeits moeiteloos over bestaande schilderwerken verwerkt kan worden. Daar komt bij dat Hermadix Houtdecor verfbeits een uitstekend vochtregulerend vermogen heeft waardoor de verfbeits niet afbladdert. Hierdoor kunnen we stellen dat Hermadix Houtdecor verfbeits garant staat voor een hoge duurzaamheid en de best denkbare bescherming tegen weersinvloeden zoals regen en wind.

Transparante en dekkende kleuren

Hermadix Houtdecor verfbeits is verkrijgbaar in zowel transparante en dekkende kleuren, beide varianten zorgen voor een eigen unieke uitstraling op het hout. De transparante kleuren zorgen ervoor dat de mooie houtnerven zichtbaar blijven wat een authentieke uitstraling geeft. De dekkende kleuren zorgen ervoor dat het houtreliëf zichtbaar blijft, dit is vooral bij ruw (tuin)hout goed zichtbaar.

Milieu- en mens vriendelijk

Hermadix heeft de drijfveer om kwalitatief zeer goede producten te ontwikkelen waarbij de gezondheid en zorg van mens en milieu centraal staat. Hermadix Houtdecor verfbeits is tot twee keer toe als beste getest door de consumentenbond. De verfbeits bevat vrijwel geen schadelijke oplosmiddelen en is daarmee veilig in gebruik. Daar komt bij dat tijdens en na het schilderen geen nare luchtjes te ruiken zijn.

Algemene informatie
Barcode871123
ProductVerf
MerkHermadix
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBuiten
DuurzaamheidTot 5 jaar
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review