Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Verschillende topmerken en exclusieve Engelse merken

Herbol Protector Zijdeglans

  • Capaciteit: 8 m2 per liter

Herbol Protector Zijdeglans

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Herbol Protector Zijdeglans

Herbol Protector is een alles in één verf voor buiten. Alles in één houdt in dat Herbol Protector een oplosmiddel houdende, zijdeglans grondverf, tussenlaag en aflak samen is. Deze veelzijdigheid zorgt er ook voor dat het een zeer gewild product is bij de schilders en doe-het-zelf klusser. Herbol Protector is uitermate geschikt voor verfklussen op ferro en non-ferro metalen maar voor PVC. Het voordeel van de Herbol Protector is dat deze zowel tijd als geld besparend werkt. De alles in één functie zorgt ervoor dat er niet allerlei losse verven gekocht hoeven te worden en alles kan in één keer aangebracht worden. Enkele eigenschappen van de Herbol Protector zijn dat het als prima coating voor de ondergrond dient, goed aanhecht, een roestwerende werking heeft op metalen en bescherming biedt tegen verschillende weerselementen.   

Herbol Protector vs. andere alleskunners

Herbol Protector kan vergeleken worden met Sudwest Allgrund en Sikkens Redox BL Multiprimer. Alle drie de producten hebben de eigenschap goed te hechten op verschillende soorten ondergronden. Het voordeel van Herbol Protector ten opzichte van de Sudwest en Sikkens is dat de Herbol Protector alles in één aanbiedt. De Sudwest en Sikkens dienen daarna nog voorzien te worden van een extra lak als toplaag. Sudwest heeft het voordeel tegenover Sikkens dat er een voorlak in verwerkt zit. Deze zal bij gebruik van de Sikkens nog aangebracht moeten worden. Let er ook op dat deze Herbol Protector een zijdeglans is. Afwerken in een andere glansgraad is dan ook niet mogelijk met deze verf.
  

Geschikt voor?

  • Staal
  • RVS
  • IJzer
  • Zink
  • Aluminium
  • Koper
  • Harde kunststoffen
  • Reeds bestaande verflagen

 

 

Algemene informatie
BarcodeHerbol Protector Zijdeglans
Show Label Our ChoiceNee
ProductVerf
MerkHerbol
Capaciteit8 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMetaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review