Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Flexa Pure Krijtverf

  • Rendement: 8 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Flexa Pure Krijtverf

Deze krijtverf met een poederachtig mat effect geeft een langdurig authentieke uitstraling. Voordeel van de Flexa Pure Krijtverf krijtverf is dat deze goed reinigbaar is en daardoor voor meer verfklussen te gebruiken is.  

  • Extreem kleurvast
  • Zeer goed afwasbaar
  • Optimale dekking

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Flexa Pure Krijtverf

Flexa Pure Krijtverf is een prachtige krijtverf en bevat polysiloxaan. Dit zorgt voor een langdurig authentieke uitstraling, poederachtig mat. Flexa Pure krijtverf heeft een optimale dekking en is extreem kleurvast. Bovendien schrobbaar en beschikbaar in talloze kleuren. Uitermate geschikt voor pleisterwerk, metselwerk, beton en diverse bouwplaten maar ook voor meubels en accessoires.

Als je in huis een unieke look wilt creëren, dan is krijtverf daar heel goed voor geschikt. Krijtverf is een benaming voor een type verf die erg mat is. Deze hoogwaardige verf van Flexa heeft een optimale dekking en is extreem kleurvast. Sommige krijtverf is slecht reinigbaar doordat ze heel erg mat gemaakt worden en hierdoor de reinigbaarheid verliezen. Bij de Flexa Pure Krijtverf producten is dit juist niet het geval, deze krijtverf is juist mat én goed reinigbaar/schrobbaar.

Felle en Pastelkleuren

Levendige kleuren in huis zorgen voor een gezellige sfeer. Het brengt een opgewekt gevoel mee als je wakker wordt en geeft je weer energie na een lange werkdag. Daarom heeft Flexa Pure een aantal felle en pastelkleurige verfkleuren samengesteld. Met deze kleuren kun je bijvoorbeeld de muren in huis een unieke, speelse look geven. 

Natuurlijke krijtverf kleuren

Houd je toch liever van een rustigere sfeer in huis? Dan zijn de natuurlijke krijtverf kleuren van Flexa perfect voor jou. Deze kleuren van Flexa Pure geven jouw huis een kalme uitstraling. De krijtverf is ook perfect om meubels en accessoires een nieuwe, authentieke look te geven.

Vergrijsde kleuren

Een moderne sfeer in huis wordt gekenmerkt door lichte en eenvoudige kleuren. Deze kleuren brengen een stabiele sfeer met zich mee. Op deze manier voel je je snel welkom in huis. Ook met de vergrijsde krijtverf kleuren van Flexa Pure kun je goed aan de slag om de muren, meubels en accessoires een moderne look te geven.

 

<p>Rendement: 8m2 per liter*</p>

<p>Dekkingsklasse: 1 (zeer goed)*</p>

<p>Glansgraad: Extra mat</p>

 

Deze krijtverf met poederachtig mat effect geeft een langdurig authentieke uitstraling en is goed reinigbaar daardoor is deze voor meer verfklussen te gebruiken is. Bestel de Flexa Pure Krijtverf bij Kleurenwaaier.nl | Gratis verzending vanaf € 75,-

Algemene informatie
BarcodeFlexa Pure Krijtverf
ProductVerf
MerkFlexa Pure
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteBijkeuken, Hal, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat
Schrijf uw eigen review