Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Flexa Pure Grondverf

  • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Flexa Pure grondlak/grondverf

De Flexa grondverf is een watergedragen grondverf voor al uw houtwerk binnen. Zeer goede hechting op onbehandeld of kaal hout en bestaande verflagen.

  • Vochtregulerend
  • Goede vloeiing
  • Snelle droging en doorharding
  • Ideale onderlaag voor alle waterbasis verven

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Flexa Pure grondlak is een watergedragen acryl grondverf voor binnen. Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF, harde kunststoffen en het overgronden van bestaande terpentine-gedragen verflagen. U dient altijd de ondergrond eerst goed te ontvetten en schuren voordat u grondverf gaat aanbrengen. Deze grondverf is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande verflagen die met een terpentine gedragen verf eerder zijn behandeld. 

Eigenschappen Flexa grondverf

  • Sneldrogend
  • Krasvast
  • Vochtregulerend
  • Vloeit heel goed uit
  • Perfecte hechting op onbehandeld of kaal hout

Verwerking Flexa Pure grondverf

Voor binnen kun je dit product gebruiken voor het gronden en overgronden van nieuw en bestaand houtwerk. Voorbeelden hiervan zijn trappen, deuren, kozijnen en ander houtwerk zoals keukenkastjes. Maar naast houtwerk is de primer ook geschikt voor het gronden van PVC en zelfs beton. Rendement +- 12m2 per liter

Flexa grondverf voor binnen

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Flexa Pure primer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Algemene informatie
BarcodeFlexa Pure Grondverf
ProductVerf
MerkFlexa Pure
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
DuurzaamheidTot 10 jaar
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review