Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow and Ball Full Gloss

  • Rendement: 12 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Farrow & Ball Full Gloss

De Farrow & Ball Full Gloss is een hoogglanzende, robuuste finish voor hout en metaal, zowel binnen- als buitenshuis. Waterdicht en bestand tegen bladderen en schilferen. Niet geschikt voor gebruik op een plastic ondergrond. Afwasbaar & afneembaar. De Full Gloss is watergedragen en geurarm en dus beter voor jou en voor het milieu.

  • Hoogglans lakverf
  • Uiterst duurzaam en slijtvast
  • Goed afwasbaar

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

*Farrow & Ball verven worden gemengd met alleen de originele pigmenten in de originele F&B verfmengmachine. Hierdoor zijn de kleuren altijd 100% kleurecht en uitgesloten van het retourrecht. De verf is hierdoor snel leverbaar en heeft u altijd de nieuwste batch.

Bijpassende producten

Een hoogglanzende, robuuste finish voor hout en metaal, zowel binnen- als buitenshuis. Waterdicht en bestand tegen bladderen en schilferen. Niet geschikt voor gebruik op een plastic ondergrond. Afwasbaar & afneembaar. De Farrow & Ball Full Gloss is verkrijgbaar alle bekende kleuren maar vanaf nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren van de Colour by Nature kleurenwaaier.

Voorbereiding van knoestig of harshoudend hout

Verwarm de knoest om eventuele hars te verwijderen (we raden aan hiervoor een heteluchtpistool te gebruiken). Schraap eventuele restanten hars af en reinig het oppervlak zorgvuldig met terpentine of spiritus. Laat het oppervlak goed drogen voordat je verder gaat.

Het voorbereiden van nieuw en onbehandeld hout binnenshuis

Zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is. Vul eventuele scheuren, gaten en open naden met een geschikt vulmiddel. Schuur het oppervlak licht op zodat de verflaag goed hecht. Bereid alle knoestige of harsachtige gebieden zoals hierboven en patch prime met Farrow & Ball Wood Knot & Resin Blocking Primer. Breng een verdunde laag Farrow & Ball Interior Wood Primer & Undercoat (20 % water) in the correcte kleur voor de deklaag aan, gevolgd door een onverdunde laag. Laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van geschilderd hout binnenshuis

Zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is. Verwijder eventuele oude afbladderende verf omdat schilderen op onstabiele verflagen kan resulteren in blaarvorming of schilferen van de nieuwe verflaag. Vervaag de randen van de oude verflagen door deze zorgvuldig met de nieuwe verf te mengen. Vul eventuele scheuren, gaten en open naden met een geschikt vulmiddel. Schuur het oppervlak licht op zodat de verflaag goed hecht. Behandel eventuele ingevuld, onbehandelde knoesten of harshoudende gedeelten met Farrow & Ball Wood Knot & Resin Blocking Primer. Breng een laag Farrow & Ball Interior Wood Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan (en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Breng aansluitend twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van MDF binnenshuis

Gebruik indien mogelijk altijd MDF van een goede kwaliteit omdat dit minder oneffenheden vertoont en dus niet geschuurd hoeft te worden. De vezels in MDF van een lagere kwaliteit zijn minder goed gebonden en kunnen als gevolg aan de oppervlakte verschijnen tijdens het aanbrengen van de verf. Mochten er toch vezels aan de oppervlakte verschijnen, schuur de ondergrond dan tussen de verflagen licht op voor een egale afwerking. Schuur de randen van de MDF platen licht op voor een solide ondergrond en minder verfopname. Breng twee lagen Farrow & Ball Wood Floor Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van ijzerhoudend metaal

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het blanke metaal. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Gietijzer: Verf en primers op waterbasis kunnen, wanneer ze direct in contact komen met gietijzeren oppervlakken, leiden tot roestvorming. Om die reden raden wij aan om op gietijzeren oppervlakken, voorafgaand aan het verven, een specialistische primer te gebruiken.

Het voorbereiden van non-ferrometaal

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en schuur het oppervlak licht op; dit bevordert de hechting van de primer & undercoat. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van verzinkt metaal

Behandel het oppervlak met een etsoplossing of beitsmiddel en zorg ervoor dat je alle restanten zorgvuldig verwijderd. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van radiatoren

Dit product is geschikt voor gebruik op conventionele met heet water gevulde radiatoren waarvan de oppervlaktetemperatuur de 60°C niet overschrijdt. We adviseren dit product niet te gebruiken op met stoom gevulde radiatoren omdat deze op een aanzienlijk hogere temperatuur werken. Zorg ervoor dat de radiator uitgeschakeld en afgekoeld is. Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde radiatoren grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het oorspronkelijke materiaal. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Gietijzeren radiatoren: Verf en primers op waterbasis kunnen, wanneer ze direct in contact komen met gietijzeren oppervlakken, leiden tot roestvorming. Om die reden raden wij aan om op gietijzeren oppervlakken, voorafgaand aan het verven, een specialistische primer te gebruiken.

 

Het voorbereiden van onbehandeld hout buitenshuis

Zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is. Vul eventuele scheuren, gaten en open naden met een geschikt houtvulmiddel op waterbasis voor buiten. Schuur het oppervlak licht op zodat de verflaag goed hecht. Hout in omgevingen waar de kans op houtrot en schimmel groot is behandel je eerst met een houtconserveringsmiddel voordat je de primer aanbrengt. Bereid alle knoestige of harsachtige gebieden zoals hierboven en patch prime met Farrow & Ball Wood Knot & Resin Blocking Primer. Breng een verdunde laag Farrow & Ball Exterior Wood Primer & Undercoat (20 % water) in the correcte kleur voor de deklaag aan, gevolgd door een onverdunde laag. Laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Opmerking: De noodzaak om herhaaldelijk scheuren, gaten en open naden te repareren kan erop duiden dat het oppervlak het einde van zijn leven nadert en meer onderhoud zal vergen. In dit geval is het wellicht noodzakelijk het oppervlak te vervangen of te vernieuwen.

Het voorbereiden van reeds geschilderd hout buitenshuis

Zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is. Verwijder eventuele oude afbladderende verf omdat schilderen op onstabiele verflagen kan resulteren in blaarvorming of schilferen van de nieuwe verflaag. Vervaag de randen van de oude verflagen door deze zorgvuldig met de nieuwe verf te mengen. Vul eventuele scheuren, gaten en open naden met een geschikt houtvulmiddel op waterbasis voor buiten. Schuur het oppervlak licht op zodat de verflaag goed hecht. Hout in omgevingen waar de kans op houtrot en schimmel groot is behandel je eerst met een houtconserveringsmiddel voordat je de primer aanbrengt. Bereid alle knoestige of harsachtige gebieden zoals hierboven en patch prime met Farrow & Ball Wood Knot & Resin Blocking Primer. Breng een laag Farrow & Ball Interior Wood Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan (en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Breng aansluitend twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Opmerking: De noodzaak om herhaaldelijk scheuren, gaten en open naden te repareren kan erop duiden dat het oppervlak het einde van zijn leven nadert en meer onderhoud zal vergen. In dit geval is het wellicht noodzakelijk het oppervlak te vervangen of te vernieuwen.

Het voorbereiden van nieuw of onbehandeld pleisterwerk

Op nieuw, stabiel pleisterwerk volstaat het een verdunde laag Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan te brengen (zie onderstaande aanwijzingen voor het verdunnen van verf), gevolgd door twee onverdunde lagen van de gekozen kleur. Op brokkelig, schilferend of onstabiel pleisterwerk breng je eerst een laag Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer aan om het oppervlak te stabiliseren, gevolgd door een laag Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat. Opmerking: BS 6150:2006 geeft voor nieuw pleisterwerk een aanbevolen droogtijd van 7 dagen voor iedere 5mm in dikte.

 

Aanbevolen verdunningsverhoudingen

Onbehandeld droog stucwerk/wanden van plaatmateriaal = maximaal 20% water. Onbehandelde gipsplaten = maximaal 15% water. Gedeeltelijk bijgewerkt pleisterwerk = maximaal 20% water. NB: De verdunningsverhouding is afhankelijk van de porositeit van de ondergrond. We raden aan de verdunde verf op een klein stukje te testen om de juiste verhouding vast te stellen. Als je geen primer & undercoat gebruikt dan kan je als alternatief de deklaag met 10% water verdunnen en deze aanbrengen als grondlaag. Opmerking: Wanneer poreuze oppervlakken niet goed voorbehandeld zijn kan dit resulteren in problemen bij het schilderen, in een ongelijkmatige glans of in kleurverschil.

Het voorbereiden van reeds geschilderde muren

Als de porositeit van de muur overal gelijkmatig is en je verandert niet radicaal van kleur, dan volstaat het twee lagen van de gekozen kleur rechtstreeks op de muur aan te brengen (neem de aanbevolen droogtijden in acht). Op muren met een hoge of ongelijkmatige porositeit breng je eerst een verdunde laag van de gekozen kleur aan (verdun met ongeveer 10% water en breng een dun laagje aan). Breng aansluitend twee onverdunde lagen aan in de gekozen kleur en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Als je radicaal van kleur verandert breng dan eerst een laag Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Breng vervolgens twee lagen van de gekozen kleur aan voor een goede hechting en een perfecte dekking. Wanneer je glanzende of oliehoudende oppervlakken schildert raden wij aan de ondergrond eerst te schuren en vervolgens grondig te reinigen met een reinigingsmiddel. Breng twee lagen Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan (en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Breng vervolgens twee lagen van de gekozen kleur aan voor een goede hechting en een perfecte dekking.

Het schilderen van onderbehang

Breng een verdunde laag Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat (maximaal 15% water) in de kleur die overeenstemt met de gekozen finish aan op het onderbehang (zie onderstaande gegevens betreffende het verdunnen van verf), gevolgd door twee onverdunde lagen van de gekozen finish. Breng tevens een onverdunde laag Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat aan als je radicaal van kleur verandert. NB: De verdunningsverhouding is afhankelijk van de porositeit van de ondergrond. We raden je aan de verdunde verf op een klein stukje te testen om de juiste verhouding vast te stellen. Geen primer & undercoat gebruiken? Dan kan je als alternatief de deklaag met 10% water verdunnen en deze aanbrengen als grondlaag. Opmerking: Wanneer poreuze behangpapier niet voldoende voorbehandeld is, kan dit resulteren in problemen bij het aanbrengen van de verf, in een ongelijkmatige glans of in verschillen in kleur.

Het gebruik van kit- en afdichtingsmiddelen binnenshuis

Bij het vullen of afdichten van kleine openingen en scheuren bereik je het beste resultaat met een kit op acrylbasis. Dit is een flexibel vulmiddel op waterbasis. Gebruik zo weinig mogelijk vulmiddel omdat een kleinere hoeveelheid sneller droogt en minder kans heeft op scheuren. Volg de aanwijzingen van de fabrikant en laat het product goed drogen (gemiddeld 2 - 3 uur) voordat je de gekozen Farrow & Ball deklaag aanbrengt. Estate Eggshell, Full Gloss en Dead Flat – breng rechtstreeks 2 lagen aan (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Estate Emulsion en Modern Emulsion – Breng een onverdunde laag Wall & Ceiling Primer & Undercoat in de correcte kleur van de deklaag aan (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen) gevolgd door 2 lagen van de gekozen finish (laat de lagen wederom tussendoor minimaal 4 uur drogen).

Schilderen op muurvulmiddelen binnenshuis

Gebruik voor het beste resultaat altijd een vulmiddel met een porositeit en dichtheid die overeenkomt met het te behandelen oppervlak. Het gebruik van vulmiddelen met een andere porositeit of dichtheid kan zichtbare kleurverschillen tot gevolg hebben. Volg de aanwijzingen van de fabrikant, laat het product goed drogen en breng vervolgens een verdunde laag (20 - 25%) Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat aan in de correcte kleur voor de deklaag (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Breng vervolgens twee lagen van de gekozen kleur aan voor een goede hechting en een perfecte dekking.

Schilderen op plamuur

Wanneer je plamuur dient te vervangen, gebruik je voor het beste resultaat een plamuur op acrylbasis omdat deze specifiek is ontworpen voor gebruik in combinatie met moderne watergedragen verf en primers. Onbehandeld hout dient eerst gegrond te worden met een onverdunde laag Farrow & Ball Exterior Wood Primer & Undercoat, het kopvlak inbegrepen. Laat het hout minimaal 4 uur drogen voordat je de plamuur aanbrengt. Breng de plamuur aan volgens de aanwijzingen van de fabrikant en neem de droogtijden in acht (gemiddeld een nacht) voordat je de gekozen Farrow & Ball finish aanbrengt. Exterior Eggshell en Full Gloss – Breng een onverdunde laag Farrow & Ball Exterior Wood Primer & Undercoat aan in een kleur die overeenstemt met de deklaag (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen) gevolgd door 2 lagen van de gekozen finish (laat de lagen wederom tussendoor minimaal 4 uur drogen).

Schilderen van metselwerk binnenshuis

Metselwerk dat brokkelig, schilferig of onstabiel is dient eerst afgedicht te worden met een laag Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer. De volgende Farrow & Ball finishes zijn geschikt voor metselwerk binnenshuis: Exterior Masonry – breng rechtstreeks 2 lagen aan (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Full Gloss en Exterior Eggshell – Breng een onverdunde laag Farrow & Ball Interior Wood Primer & Undercoat in de kleur die overeenstemt met de deklaag aan (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen), gevolgd door 2 lagen van de gekozen finish (laat de lagen wederom tussendoor minimaal 4 uur drogen).

Het voorbereiden van geboende of gepolijste oppervlakken

Als je van plan bent om geboende of gepolijste oppervlakken te schilderen dien je eerst de bestaande coating te verwijderen door het oppervlak grondig te schuren. We raden aan de verf op een klein stukje te testen omdat Farrow & Ball verfproducten niet altijd geschikt zijn voor gebruik op geboende of gepolijste lagen.

Schilderen met een kwast

Roer de verf voor gebruik goed door. Zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is. Opmerking: de verf kan gaan bladderen of schilferen wanneer je verf aanbrengt op een onstabiele laag - dit kan vermeden worden door vooraf eventuele losse verflagen weg te schuren. Breng waar noodzakelijk Farrow & Ball Wall & Ceiling Primer & Undercoat aan voor een betere hechting en diepte van kleur. Breng de verf met behulp van een synthetische kwast met een fijne punt in verticale richting aan en strijk deze vervolgens in horizontale richting uit. Strijk de laatste laag in één richting uit om zichtbare kwaststreken en -patronen (soms zichtbaar bij een bepaalde lichtinval) te minimaliseren.

Het schilderen van terracotta

De volgende Farrow & Ball finishes zijn geschikt voor gebruik op terracotta: Exterior Masonry, Full Gloss en Exterior Eggshell – breng rechtstreeks 2 lagen aan (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen).

Schilderen met een roller

Wij raden het niet aan Full Gloss met een roller op grote oppervlakken zoals muren en plafonds aan te brengen, omdat vermindering van glansgraad kan plaatsvinden en een licht ribbelige structuur (sinaasappelhuid) kan ontstaan.

Lijstwerk met een kwast schilderen

Met 'lijstwerk' bedoelen wij: plinten, lambrisering, deuren, deurkozijnen en architraven, vensterbanken en raamkozijnen (mits ze niet van plastic zijn). Farrow & Ball verven zijn watergedragen en in tegenstelling tot oplosmiddelhoudende verfproducten is een verf op waterbasis beter bestand tegen verzakken. Je bereikt daarom het beste eindresultaat als je een dikkere laag aanbrengt. Voor een optimaal eindresultaat kan je het beste een hoogwaardige, synthetische kwast met een fijne punt gebruiken (bijv. een Farrow & Ball verfkwast). Neem voldoende verf op de kwast en breng een royale laag aan. Strijk de verf eerst in verticale richting uit en vervolgens in horizontale richting, totdat er een egale laag ontstaat. Strijk de verf tenslotte uit in één richting, oefen een lichte druk uit op het oppervlak en houd de kwast in een hoek van ongeveer 30°. Vermijd het opnieuw bewerken van de verflaag en probeer de verf niet in dunne, egale laagjes uit te strijken zoals je gewend bent bij een traditionele verf op oplosmiddelbasis; dit kan namelijk resulteren in zichtbare kwaststreken. Laat het oppervlak goed drogen (minimaal 4 uur) voordat je een nieuwe laag aanbrengt en volg dezelfde techniek als eerder beschreven. 

 

Lijstwerk met een roller schilderen

Met 'lijstwerk' bedoelen wij: plinten, lambrisering, deuren, deurkozijnen en architraven, vensterbanken en raamkozijnen (mits ze niet van plastic zijn). Deze verffinish kan ook worden aangebracht met behulp van een geweve roller met een medium vacht. Dit zal een goede afwerking met minimale 'sinaasappelhuid' effect en snelle aanbrenging geven. Echter, voor een optimale afwerking, raden wij het gebruik van een Farrow & Ball fijn puntige synthetische kwast aan.

Advies voor reparaties en bijwerken

Als het schilderwerk beschadigd is of slijtage vertoont is het wellicht tijd om opnieuw aan de slag te gaan. Voor het beste resultaat raden wij aan een laag verf van het oorspronkelijk gebruikte product op de beschadigde muur of muren aan te brengen. Hierdoor voorkom een zichtbaar verschil in kleur of afwerking. Als je besluit om slechts bepaalde gedeelten bij te werken, raden wij voor een optimaal eindresultaat aan de volgende aanwijzingen op te volgen.

1. Gebruik voor zover mogelijk verf met hetzelfde serienummer.
Als je verf met een ander serienummer gebruikt kunnen er, ondanks onze strenge kleurcontroles, lichte variaties in kleur en glans optreden. Mocht het niet mogelijk zijn om verf van dezelfde serie te gebruiken, raden wij aan om een laag verf van een ander serienummer op de gehele muur aan
te brengen. Op deze manier zijn kleine verschillen minder goed zichtbaar.

2. Bereid bij het uitvoeren van reparaties het oppervlak voor op dezelfde manier als voorheen.
Het is wellicht niet altijd mogelijk om een perfect eindresultaat te behalen - wanneer er bijvoorbeeld een vulmiddel gebruikt is met een andere structuur of ander absorptievermogen dan de rest van de muur kan dit resulteren in een enigszins onregelmatige afwerking.

3. Maak altijd gebruik van hetzelfde schildergereedschap en dezelfde methode.
Zorg ervoor dat de randen van de bijgewerkte gedeelten goed mengt met de oude verf zodat de overgang tussen de oude en nieuwe verf minder goed zichtbaar is.

4. De kleur van de verf, ofwel op de muur of in het blik, kan na verloop van tijd enigszins veranderen.
Daarom geldt dat des te nieuwer het schilderwerk is, des te beter het eindresultaat zal zijn. Houd er rekening mee dat bij donkere kleuren en producten met hoog glansgehalte een egale afwerking moeilijker te bereiken is dan bij lichtere kleuren en verven met een lager glansgehalte.

Instellingen spuitapparatuur

Airless spuitpistool - je bereikt een goed resultaat met een instelling van 381μm met een spuithoek van 65°, of 457μm met een spuithoek van 65° en een druk van 2300 psi - 2700 psi (159 bar - 186 bar). HVLP spuitpistool - Afhankelijk van de gebruikte apparatuur kan het noodzakelijk zijn de verf met maximaal 30% te verdunnen. Experimenteer met de instellingen van de luchtregelklep, de dikte van de verf, de ventilator en het spuitpatroon op een stuk karton of op een onopvallende plaats totdat het gewenste resultaat bereikt is. Breng meerdere dunne laagjes aan en laat iedere laag goed drogen voordat je de volgende aanbrengt.

Het schilderen van lichte naar donkere kleuren

Wanneer je buitenshuis een donkere kleur op een lichte tint aanbrengt, raden wij voor een duurzaam eindresultaat aan zoveel mogelijk van de bestaande verflaag te verwijderen.

Toepassingstemperatuur

Vermijd schilderen bij temperaturen van lager dan 10°C of bij extreme hitte van meer dan 30°C. Schilder niet in direct zonlicht. Schilder niet buitenshuis als er regen wordt voorspeld. Voor het beste resultaat schildert je 's ochtends zodat het product tijd heeft om goed te drogen ('s avonds kan de lucht vochtig worden).

 

Farrow and Ball Full Gloss bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode5051836047054
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
DuurzaamheidTot 6 jaar
OndergrondHout, Metaal
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review