Dealer garantie verven

 

          

 

EVEN VOORSTELLEN

Gerard Damen 

Al vanaf dag 1 is Gerard werkzaam bij Kleurenwaaier.nl. Met zijn ruime schilderservaring en grote passie voor het vak is er geen uitdaging te groot. Klantgericht, behulpzaam, verstand van zaken en altijd vriendelijk, dat zijn de kernwoorden van Gerard. 

 

Moniek van Dongen

Moniek heeft 14 jaar gewerkt bij de Sikkens Service Center en weet als geen ander de ins- en outs van het nummer 1 merk van de professionele verf. Kijken waar de problemen liggen die mensen tegen komen bij het schilderen en zoeken naar de ideale oplossing. Adviseren in de grootste zin van het woord daarvoor werkt ze met enthousiasme voor het vak, en daar zijn we trots op.

 

Guido Breedveld

Sinds 1 januari 2016 heeft Guido de zaak overgenomen van zijn ouders, gemotiveerder dan ooit en klaar voor de toekomst. De visie van Guido is de laatse jaren steeds zichtbaarder geworden in de winkel en naast kennis en advies is beleving het nieuwe sleutelwoord. Zijn doel was een aantal jaren geleden om Farrow & Ball en Little Greene in de winkel te halen, en dat is gelukt. Hierdoor behoordt kleurenwaaier nu in het rijtje van de meest toonaangevende verfspeciaalzaken van Nederland, waarbij er toch voor iedere portemonee professionele verf te verkrijgen is.