Dealer garantie verven

Sikkens

Voor het zesde jaar op rij zijn we wederom Erkend Sikkens Specialist, maar wat onderscheid ons van een 'gewone' Sikkens dealer?

Inspiratie Kleurenwaaier behoord tot de top van de ESS zaken

Dit betekend dat we mengen met de allernieuwste up-to-date mengmachines die zorgvuldig worden onderhouden en voorzien worden van de allernieuwste kleuren, hiermee is de kans op afwijkingen in bijvoorbeeld kleuren nihil. Wanneer u vandaag een kleur besteld, deze zelfs na een aantal jaren exact hetzelfde aangekleurd worden. Door korte lijnen met het kleurenlab van Sikkens kunnen we 99,9% van alle kleuren en kleurenwaaiers direct voor u mengen, ook de kleuren van de bijvoorbeeld de gamma, karwei en praxis en andere merken als Sigma en Wijzonol zijn te leveren in Sikkens muurverf en lakken.

 

 Alle kleuren van bijvoorbeeld Sikkens 5051 online bekijken? klik hier
*In onze Sikkens mengmachines staan meer dan 40.000 kleuren, waarmee wij ieder vertype in alle kleuren kunnen aankleuren. 

De markt staat niet stil en wanneer we terugkijken naar de laatste jaren kunnen we stellen dat er veel, heel veel veranderd is in de verfmarkt. Door steeds nieuwe regelgevingen zijn de producten, ook al hebben ze nog steeds dezelfde naam, veranderd in de samenstelling. Dit heeft invloed op de verwerking en wanneer men de verkeerde non-paints; zoals kwasten en rollers gebruikt, het product niet goed zal drogen of minder goed zal vloeiien.

Doordat wij ieder jaar op cursus gaan worden we op de hoogte gesteld van deze product aanpassingen. Met deze kennis proberen wij deze producten ook in de praktijk uit en dat is net het verschil, want zoals wij zeggen in het schildersvak: "Met alleen theorie kom je er niet!"

Assortiment

Als 1 van de grootste Sikkens leverancier van 's-Hertogenbosch en omstreken hebben we dan ook alle Sikkens muurverven/latex, lakken en beitsen op voorraad. Wij worden minimaal 3x per week door Akzo bevoorraad zodat u altijd de allernieuwste producten meekrijgt. Onze voorraad staat daardoor nooit lang in de schappen.

Technisch advies

Sikkens producten zijn op meerdere plaatsen verkrijgbaar, kennis en advies onderscheiden ons hierin met andere dealers. Wij komen allen uit het schildersvak en visualizeren problemen die onze klanten tegenkomen en weten hierdoor dan ook altijd hoe dit probleem het snelst en het beste kan worden opgelost. Bij grote projecten zijn wij in staat een technisch adviseur van Sikkens langs te sturen die eventuele onvoorziene 'problemen' uitwerkt in een rapport en aangeeft welke producten waar, het beste gebruikt kunnen worden. Hierdoor word de duurzaamheid gewaarborgd en kan er garantie worden gegeven. Denk hier bijvoorbeeld aan het schilderen van (on)behandelde buitengevels.

Winkel

Onze winkel beschikt over digitale kleurmodules, grote en kleinere kleurstalen in een sfeervolle omgeving. U kunt bij ons op uw gemak lekker rondneuzen in de nieuwste kleurentrends en laten adviseren wat voor kleur het beste bij u en uw huis passen. Wanneer u een kleur, maakt niet uit waar deze van afkomstig is, in een verf witl hebben dan kunnen wij deze kleur exact voor u mengen. Doordat wij over kleurscanners beschikken waarbij de computer een berekening maakt wat er in het specifieke product moet worden gemengd om de kleur naar keuze te krijgen.