Dealer garantie verven

 

          

 

OVER INSPIRATIE KLEURENWAAIER

Door onze ervaringen in de schilders/verfbranche hebben we gekeken naar een webshop die transparant werkt en waarbij de kleur centraal staat. Wij zagen dat de huidige verfwebshops veelal werken op 

product ingangen waarbij een kleur selecteren voor veel mensen lastig is, wanneer deze er al is, deze kleurenselectors een beperkt kleuraanbod hebben.

In de praktijk zijn mensen vaak op zoek naar 1 of meerdere kleuren voor houtwerk binnen, buiten, of muren etc. Het product komt op dat moment nog niet aan de orde maar in een later stadium; Wanneer de kleur bepaald is.

Daarna gaan wij kijken welk product het beste bij de ondergrond past, wordt de kwaliteit/duurzaamheid bepaald en hierna word de kleur gemengd in het juiste product.

Daardoor zijn we op het idee gekomen om Inspiratie Kleurenwaaier.nl op te zetten waarbij we verschillende kwaliteiten aanbieden in de gekozen kleur.


Om de kwaliteit van onze verven te waarborgen is het belangrijk om te weten dat wij enkel en alleen originele verf leveren, we mengen met de allernieuwste en perfect onderhouden kleurenmengmachines 

en worden ondersteund door onze verf merk leveranciers. Dat laatste is zeer belangrijk, hierdoor weet u dat u altijd de juiste kleur, product en dus de juiste kwaliteit krijgt.

 

GEGEVENS

Kleurenwaaier.nl is een onderdeel van Inspiratie Kleurenwaaier, een verfspeciaalzaak gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Btw-nummer 1658.47.116.B.03 | KvK-Nummer 66669472

Voor meer informatie is iedereen van harte welkom in onze winkel gelegen aan de Oude Vlijmenseweg 84g, 5223 GP in 's-Hertogenbosch

We zijn te bereiken op 073-6233069 bgg 0622487384