Dealer garantie verven

 

          

 

INSPIRATIE KLEURENWAAIER.NL, AANGENAAM

Inspiratie Kleurenwaaier.nl is de verfspeciaalzaak van 's-Hertogenbosch en verre omgeving. Naast het volledige aanbod van Sikkens verf vind je er heel wat andere hoogwaardige verfmerken om van jouw verfproject een succes te maken.

Kom eens langs in onze winkel met 400m2 aan verven en laat je adviseren en inspireren door één van onze ervaren verfspecialisten. Zij helpen je de weg te vinden in het grote aanbod aan professionele verfproducten en wat voor jou de beste keuze is voor de nieuwe look van je woning of vastgoed. Goed advies en professionele producten zijn nu eenmaal het halve werk.

KUNNEN JULLIE MIJ HELPEN?

Natuurlijk kunnen we u helpen! Door onze jarenlange schilderservaring is geen uitdaging te groot, geen vraag te moeilijk voor onze medewerkers. Advies om kalkverf aan te brengen, hoe je definitief van je houtrot afkomt, of simpelweg wat het beste product is om gaten in je muren weg te werken, wij vertellen je er graag alles over in onze winkel.

VOORDELIG SCHILDEREN

Regelmatig hebben we leuke acties in onze winkel, waardoor je niet alleen goed advies krijgt, maar ook voordelig kunt schilderen. Met onze producten heb je minder onderhoud nodig en krijg je een mooier eindresultaat. En dat schildert toch een stuk fijner!

HOE HET BEGON

Begin 2009 neemt Breedveld verf een discount verfwinkel over en gooit het roer helemaal om. Wat als een eenvoudige verfwinkel begon is nu volledig omgebouwd tot een volwaardige verfspeciaalzaak met dito producten en service.

ERKEND SIKKENS SPECIALIST

Erkend Sikkens Specialist

In 2012 wordt Breedveld Verf officieel Sikkens dealer. In 2013 behaalt de winkel ook het label "Erkend Sikkens Specialist".

In Mei 2014 lanceren we onze nieuwe webshop Kleurenwaaier.nl Hiermee zetten we een nieuwe toon in de online verfwereld.

In 2015 is Breedveld Verf dealer geworden van het italiaanse merk MIA COLORE. Kleurenwaaier.nl word een trademark.

In 2016 zijn we officiele Farrow & Ball dealer geworden. De meer dan 40m2 tellende bovenverdieping is daarmee omgetoverd tot een waanzinnig mooie Farrow&Ball showroom. Door de showroom en grote voorraad zetten we F&B direct groot op de kaart in s'Hertogenbosch en omgeving.Uiteraard met alle F&B behangboeken. 

In 2017 worden we dealer van het engelse verfmerk Little Greene. Met de mengmachine van dit merk zorgen we ervoor dat iedereen direct de juiste kleur mee naar huis kan nemen. Ook het behang kunt u bij ons bewonderen. Ook voegen we Flamant toe in onze winkel, met zoveel topmerken in huis kunnen we iedereen van de juiste verf en kleuren voorzien.

In 2018 gaat Breedveldverf verder onder de nieuwe naam: Inspiratie kleurenwaaier. De winkel- en online shop komen zo steeds dichter bij elkaar. Nu we onder 1 naam opereren kunnen we ons nog beter focussen op de toekomst. In maart 2018 zijn we Online Sikkens Specialist geworden, hierdoor zien de mensen direct dat de verven van Nederlandse kwaliteit zijn en de producten worden gemengd met de juiste basis en pasta's In juni zijn we dealer geworden van Paint & Paper Library.

          

 

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE VERF(TINT)?

BIJ INSPIRATIE KLEURENWAAIER.NL BEN JE AAN HET JUISTE ADRES ALS JE OP ZOEK BENT NAAR PROFESSIONELE VERFPRODUCTEN IN ZOWEL BINNEN- ALS BUITENHUIS.

Bij een bezoek aan onze 400m2 grote verfspeciaalzaak kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak met advies zoals u dat van een professional mag verwachten. Wij geloven in een goed gesprek om tot de beste resultaten te komen.

Ook voor kleurenadvies bent u van harte welkom, in onze kleurenshowroom waar we u graag adviseren naar de talloze mogelijkheden, zodat u, van uw huis uw thuis kunt maken. Ons assortiment bestaat uit lakken, vernissen, beitsen, muurverf, latex, kalkverf, krijtverf, betonlook verf, vloerlak, en de daarbij horende professionele non-paints. Wij leveren ook behang van Farrow & Ball en Little Greene. Inspiratie Kleurenwaaier is officieel merkdealer van Sikkens (ESS lid) Erkens en ondersteund Sikkens dealer, Trae-lyx, Mia Colore, Farrow & Ball, Little Greene, Flexa Pure, Flamant, Kleurenwaaier.nl paints Onze verfproducten kunt u ook makkelijk direct online bestellen op onze webshop. Onze webshop bevat meer dan 60 online kleurenwaaiers verdeeld onder 20 merken. Dat komt neer op meer dan 25.000 kleuren waardoor we de grootste online kleurencolectie hebben van Europa!

 

     

 

Contactgegevens

Onze winkel

INSPIRATIE KLEURENWAAIER

Oude Vlijmenseweg 84G
5223 GP 's-Hertogenbosch

 

Wilt u een afspraak maken om in alle rust geadviseerd te worden? Bel of mail ons gerust, ook buiten openingstijden! 
Heeft u vragen of komt u er niet uit, ook na de reguliere openingstijden kunt u ons bereiken per mail. Wij mailen u zo snel mogelijk terug.

Is de vraag zeer dringend? Bel dan nummer 06-22487384.