Dealer garantie verven

Little Greene

2017 is het jaar dat wij dealer zijn geworden van Little Greene, het verfmerk dat afkomstig is uit Engeland, is heer en meester van verf & behang. Wij zijn maar wat vereerd dat we gevraagd zijn om dit prachtige merk te vertegenwoordigen. De beleving van Little Greene, het gevoel van kleur en de passie van hoogwaardige verven en behang hebben wij weten over te dragen in onze winkel en we zijn blij met de resultaten. In de Little Greene 'wall' laten we de producten van Little Greene stralen en hebben we een grote voorraad verven gepresenteerd die wij voor u op kleur kunnen mengen met de Little Greene kleurmengmachine, hierdoor grijpt u nooit mis.

Voor geinteresseerden hebben wij gratis Little Greene kleurenkaarten :

[Afbeelding]

Naast deze kleurenkaart hebben we ook de little Greene blauwe en grijzen kleurenwaaiers op voorraad liggen waardoor de kans op slagen ineens wel heel groot word. De prachtige kleurenwand van Little Greene heeft 3d kleurenblokjes. Hierdoor ziet u de verschillen in kleur bij direct daglicht en schaduw.  

*Alle kleuren van Little Greene hebben we ook in proefpotjes. Deze kunt op een canvasdoek schilderen zodat u de kleuren thuis in alle hoeken en weersomstandigheden kunt ervaren. Het complete assortiment van Little Greene is natuurlijk niet af zonder het behang. Door het behang word je meegevoerd naar de prachtige kastelen die Engeland kent, waardoor uw huis aanvoelt als een warm welkom met een persoonlijke touch. Wij wijzen u graag de weg door deze ongekende klassiekers, maar ook door de moderne behangrollen.