Dealer garantie verven

Little Greene

2017 is het jaar dat wij dealer zijn geworden van Little Greene, het verfmerk dat afkomstig is uit Engeland, is heer en meester van verf & behang. Wij zijn maar wat vereerd dat we gevraagd zijn om dit prachtige merk te vertegenwoordigen. De beleving van Little Greene, het gevoel van kleur en de passie van hoogwaardige verven en behang hebben wij weten over te dragen in onze winkel en we zijn blij met de resultaten. In de Little Greene 'wall' laten we de producten van Little Greene stralen en hebben we een grote voorraad verven gepresenteerd die wij voor u op kleur kunnen mengen met de Little Greene kleurmengmachine, hierdoor grijpt u nooit mis.

Voor geinteresseerden hebben wij een kleurenkaart klaarliggen:

[Afbeelding]

Voor deze kleurenkaart hoeft u natuurlijk niets te betalen, wanneer u bij ons binnenloopt kunt u deze gratis ophalen. Naast deze kleurenkaart hebben we ook de little Greene roze, blauwe en grijze selectie kleurenwaaier op voorraad liggen waardoor de kans op slagen ineens wel heel groot word. De 'wall' off Little Greene is klaar en komende dagen worden er moodboards geplaatst waarbij u kunt ervaren wat verf en behang met uw huis kan doen.

 

*Alle kleuren van Little Greene hebben we ook in proefpotjes deze kunt u op uw muur of beter op een canvasdoek schilderen zodat u de kleuren bij u thuis en alle hoeken en weersomstandigheden kunt ervaren. Het complete assortiment van Little Greene is natuurlijk niet af zonder behang, ook door het behang word je meegevoerd naar de prachtige kastelen die Engeland kent, waardoor uw huis aanvoelt als een warm welkom met een persoonlijke touch, we zijn in het bezit van alle behangboeken en wijzen u graag de weg door deze ongekende klassiekers, maar ook door de moderne behangrollen.

Kleurenwaaier is een voorstander voor een beter milieu, de merken die wij voeren zijn ecosure en milieubewust, Little Greene is 1 van de milieuvriendelijkste verfmerken ter wereld.