Dealer garantie verven

       

Farrow & ball dealer 's-Hertogenbosch

Sinds 2016 zijn wij dealer geworden van het prachtige merk Farrow & Ball. 

Voor ons een droom die werkelijkheid is geworden en gezien de veranderingen in onze winkel van de laatste jaren is dit het kersje op de slagroomtaart.

Wij hebben een grote voorraad F&B producten bestaande uit :

Alle producten van Farrow & Ball zijn alleen verkrijgbaar in de kleuren van Farrow & Ball, al deze producten zijn waterbasis.

Farrow & Ball houdt de traditie van hun oprichters John Farrow en Richard Ball in stand

Door ongeevenaarde verf- en behangproducten met uitsluitend de beste ingredienten en hoogwaardige pigmenten te produceren. De karakteristieke verfkleuren en finishes, die sinds 1946 in het idyllische Dorset - Engeland gemaakt worden, staan bekend om hun diepte en complexiteit. Vandaag de dag brengt de tijdloze Farrow & Ball look zowel de interieurs als exterieurs van moderne en traditionele woningen wereldwijd tot leven.

Het hoge pigmentgehalte, de rijke harsbindmiddelen en het hoge refractiekarakter van de ingredienten geven de verf de karakteristieke en niet te evenaren diepte van kleur.

Het kleuren pallet van Farrow & Ball bestaat uit 132 kleuren. Deze zijn met zorg ontworpen en de namen van de kleuren weerspiegelen de zorg en inspiratie waarmee het palet is gecreerd. Achter iedere kleur gaat een speciaal verhaal schuil die terug te vinden is in de naam - of dit nu de natuur, het dialect dat gesproken word in Dorset, historische gebouwen, inspirerende personen of plaatsen. De verfproducten zijn van Farrow & Ball 100% watergedragen en daardoor geurarm, milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in ieder vertrek van uw woning.

Kleuren van Farrow & Ball kunt u natuurlijk bekijken in onze grote F&B showroom, maar wilt u thuis de kleuren online bekijken dan kan dat natuurlijk ook via www.kleurenwaaier.nl