Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Zijn zwart en wit kleuren?

Zijn zwart en wit kleuren?

Al eeuwen lang...

Over heel de wereld, in ieder huis, kom je zwart en wit tegen. Dat terwijl het geen kleuren zijn. Zeker de laatste jaren vormen de combinatie zwart/wit een koningskoppel. We zien dan ook steeds meer zwart/wit in het interieur. Stalen taatsdeuren i.c.m. witte muren wat zorgt voor een modern en chique interieur.

Niet zo lang geleden..

Heeft het gerenomeerde, van oudsher Londens merk ; Paint & Paper Library een waaier geïntroduceerd waarin deze zwart- en wittinten perfect gecombineerd kunnen worden. In deze waaier zijn 6 wittinten en 6 zwarttinten samengevoegd voor een harmonieus huis. Sommige kleurencombinaties zijn toe te passen in ieder interieur. Ongeacht of de zon van het Noorden of het zuiden komt. Neem de Minim & Kohl : Een prachtige warme wittint gecombineerd met een off-black.

Het werkt.

Wij houden van doeners! Onze klanten hebben vragen en wij doen oprecht niets liever dan adviseren. Wij onderbouwen onze technische kennis en kleuradvies maar al te graag. Al menig huis zijn met onze verven zwart-wit geschilderd. Wat de mooiste kleuren zijn? Dat is sterk afhankelijk van het licht in uw huis. Maar met de gratis kleurenwaaier van de Monochrome collectie kunt u thuis bekijken wat het best in uw interieur past. 

Kleuren van het scherm

Alle kleuren die u op het scherm ziet kunnen anders zijn dan in het echt. We raden daarom aan om alle kleuren te controleren dmv een tester.

Tester

Alle kleuren van de Monochrome waaier zijn verkrijgbaar in een tester. Vanuit onze verfwinkel in Den Bosch kunnen we u advies geven maar u kunt het beste een tester nemen zodat u zelf de kleur kunt waarnemen in uw eigen woning. Neem a.ub. een canvasdoek en verf het niet op de muur! Op canvas is de kleur mobiel en kunt u deze in meerdere hoeken bekijken. Vaak is de eerste kleurkeuze een schot in de roos, maar helaas niet altijd. U krijgt bij aankoop van de verf *Van hetzelfde merk *2,5 liter of meer : Het aankoopbedrag van 1 tester terug in onze winkel per kleur