Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Let op: Wegens drukte langere levertijd
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Vertraging online leveringen! Belangrijke informatie

Vertraging online leveringen! Belangrijke informatie

Beste klant, Met man en macht, met groot en klein, proberen wij alle leveringen op tijd te leveren. Helaas is er een groot probleem met leveringen vanuit het Akzo Nobel concern. Hierdoor krijgen wij Sikkens en Flexa verven zeer beperkte geleverd. Wij kunnen niet garanderen dat deze op tijd geleverd worden, sterker nog, er zijn een aantal producten met een onbekende leverdatum. Daarom hebben wij een aantal producten offline gehaald en wanneer u besteld, hou dan a.u.b. rekening met een langere levertijd van de volgende producten :

  1. Sikkens Alpha Projecttex alle maten, leverdatum onbekend
  2. Sikkens Alphacryl Pure mat sf, leverdatum vanaf 10 april
  3. Sikkens Rubbol XD High Gloss, leverdatum vanaf 10 april
  4. Sikkens Alpha Rezisto mat 5 liter, leverdatum onbekend
  5. Flexa Pure Extra mat 5 liter, leverdatum onbekend

Wij willen u niet teleurstellen, daarom bieden wij u gelijkwaardige producten aan in dezelfde volgorde van Sigma Coatings en Histor One hierbij de vergelijkbare producten :

  1. Sigma DGL Matt
  2. Sigma Superlatex matt
  3. Sigma S2U Allure Gloss 
  4. Sigmapearl Clean matt
  5. Histor One extra mat 

*Alle andere merken zoals onze Engelse verven : Farrow & Ball, Paint & Paper Library en Little Greene hebben geen vertraging : Zie *Post.nl Wij proberen iedereen goed te informeren maar door de drukte lukt dat lang niet altijd. Wij vinden het heel bijzonder dat bijna alle mensen hier begrip voor hebben en dat doet ons ontzettend veel deugd! 

*Post.nl is vertraagd omdat er momenteel 35% meer pakketten verstuurd worden, wanneer u een bestelling plaatst houden wij u op de hoogte! Als u niets hoort dan is het goed! Momenteel zien we dat meerdere pakketten meerdere dagen vertraagd zijn, wij zouden dit proces heel graag versnellen maar dat is echt buiten onze macht. 

Namens team Kleurenwaaier willen wij iedereen bedanken voor het begrip en de fijne reacties!