Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Schaken in verf

Schaken in verf

Schaken! 

Momenteel zijn de schaakborden niet aan te slepen door corona en The Queen's Gambit op Netflix. Maar wat heeft dat met Kleurenwaaier.nl te maken?

Schaken in de verfwereld :

Er is niets dat naar verf verwijst, maar toch zijn we iedere dag aan het schaken. Kijken wat de markt doet, erop inspelen, vandaag bestellen voor morgen, de komende week, weken... Maar wij hebben helaas niet altijd de stukken in handen. Vaak worden er meerdere zetten gezet terwijl wij aan de beurt zijn en verliezen wij hierdoor pionnen, maar nog belangrijker.... Onze beschermde schaakstukken : De koning en koningin. Schaakmat.

De koning en koningin zijn onze klanten

Door de grote vraag naar verf en het steeds beperktere aanbod hebben wij veel nee moeten verkopen, we bellen of mailen dan voor een alternatief als dit langer duurt dan een paar dagen, (soms wel een maand door de hogere vraag dan aanbod)  Wanneer alles wat wij bestellen geleverd wordt dezelfde week dan hebben wij als winkel/webshop geen probleem,. Maar met de lockdown moeten wij een paar zetten vooruit denken. Dat hebben wij heel lang gedaan sinds de corona maar wanneer mogen wij weer meedoen in het veld? Wanneer zijn wij aan de beurt? 

Wij gaan terugslaan

Onze klanten staan op nr 1 : We gaan de komende maanden buigen naar de build back better strategie, maar dan voor voor de kleine(re) bedrijven die ons een kans geven om te leveren zoals wij dat willen. Voldoen aan de normen en eisen en we gaan meer ECO ; Farrow&Ball, Little Greene, Paint&Paper Library, Flamant, wij hebben extra ingekocht voor de komende maanden zodat met deze merken geen leveringsproblemen komen en gaan met UPS verzenden. Post.nl kon het niet aan, dat snappen wij maar de communicatie was ver te zoeken. We zijn dan wel iets duurder uit met de kosten van een pakket, maar dat is niets vergeleken met de frustraties die zich hiermee voldeden.

Maak afspraken in de winkel : Ruimte en tijd genoeg

Online zijn we lekker druk en onze verkopers zijn druk bezig met pakketten inpakken, maar we hebben nog tijd over voor afspraken. Zeker door de week, app of mail ons voor een afspraak dan plannen wij u zodat u verzekerd bent van het juiste advies.

Tot ziens in onze winkel

Team Kleurenwaaier!