Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

De beste producten om buiten muren te verven

De beste producten om buiten muren te verven

De buiten muren verven? Gebruik kwaliteitsproducten

De beste muurverf voor buiten

Je staat op het punt om buiten de muren en gevels verven, want daar is echt de hoogste tijd voor. Met welke producten wordt het beste resultaat geboekt? Wij weten dat het aanbod aan verf voor buitenmuren heel groot is en helpen je hieronder graag op weg. Je zoekt de beste producten met eigenschappen die beschikken over hoge dekkracht, die schrobvast zijn en bestendig zijn tegen bacteriën. De verf moet bovendien verspuitbaar zijn en het is belangrijk dat je uit alle kleuren, glanzen en structuren kan kiezen. Kortom, je zoekt de verf die de beste technische eigenschappen heeft. Zeker is dat je met de producten uit de Sikkens Alpha van Sikkens uitstekend uit de voeten kan. Deze producten voldoen namelijk aan alle eisen en garanderen het beste resultaat. 

Universeel reinigingsmiddel 

Voorafgaand aan de verfklus, moeten de te schilderen oppervlakken gereinigd worden. Hiervoor is Polyfilla Pro S600 Universeel Reinigingsmiddel 1 liter een uitstekend universeel reinigingsmiddel dat watergedragen is en perfect geschikt is voor het reinigen van geschilderde oppervlakken, zowel binnen als buiten. Voordeel is dat naspoelen van dit product is niet nodig en de geur neutraal is. Vervolgens ga je aan de slag met een voorstrijkmiddel. Kies daarvoor bijvoorbeeld Sikkens Alpha Aquafix van Sikkens; een waterdragend voorstrijkmiddel dat zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Je verdunt het water met dertig procent waardoor dit product met een dispersiemuurverf overschilderbaar is. Bovendien is deze verf reukarm wat vooral binnen een bijkomend voordeel is. Aquafix fixeert licht poederende ondergronden en vermindert de zuiging van onregelmatige en sterk zuigende ondergronden.

Vervolgens ga je met het ‘echte werk’ aan de slag; kies uit de Alpha-lijn bijvoorbeeld de IQ, Topcoat of Loxan.

Hoog rendement 

Sikkens Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans en Sikkens Alphatex IQ Mat worden gekenmerkt door de zeer hoge dekking, duurzaamheid en staan bekend als uitstekende beschermende buitenmuurverven. Alphatex IQ is weervast, carbonatie remmend en heeft een prachtig mat uiterlijk. IQ is weinig vuil-aanhechtend, stofdroog in twee uur en overschilderbaar binnen zes uur. Het rendement ligt op zo’n negen vierkante meter per liter. De Sikkens Sikkens Alpha Topcoat is een uitermate weerbestendige zijdeglanzende buitenmuurverf welke ook tien jaar bescherming biedt. Kenmerken van dit product zijn de weervastheid, de elasticiteit en dat de verf weinig vuil aanhechtend is. De verf, met een rendement van zeven vierkante meter per liter verf, is stofdroog binnen één uur en overschilderbaar binnen zestien uur. 

Waterafstotend en slagregendicht 

Sikkens Sikkens Alphaloxan, een watergedragen, gladde muurverf voor buiten met een groot ademend vermogen. Daarnaast heeft deze verf een zeer mat uiterlijk en is uitermate vuilafstotend en weerbestendig. Dit product is sterk ademend, waterdamp doorlatend en slagregendicht. De verf is waterafstotend, vochtwerend en bovendien spanningsvrij. Heb je een lastige pleistermuur? Kies dan voor de Sikkens Sikkens Alphaloxan Flex wat een ware renovatie muurverf is. Breng de Sikkens muurverf voor buiten, bij voorkeur aan, met een Meesterhand kwast en rolborstel welke in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn.

De professionele kwasten bestaat uit een unieke mix van vezels en garanderen een hoge verfopname en verfafgifte. Deze kwasten en rolborstels smeren bovendien zeer soepel.