Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Kleur van het jaar 2024

Kleur van het jaar 2024

De kleur van het jaar is weer bekend,

De kleur is niet het juiste woord, want het zijn meerdere merken die hun visie op de kleur van het jaar geven.

Zo is bij PPG : Histor, Sigma de kleur Vining Ivy de kleur van het jaar geworden. Bekijk de kleur hier

Een mooi blauw dat ons erg doet denken aan 1 van onze favoriete kleuren blauw INCHYRA BLUE 289 van Farrow & Ball.

Akzo Nobel, lees Flexa en Sikkens, hebben gekozen voor een totaal andere tint : Wild Wonder Een tarwe gele kleur met een licht groene ondertint.

Hoewel de kleur van Histor/Sigma veel gebruikt zal worden voor 1 muur, denken wij dat de kleur van Flexa/Sikkens vaker gebruikt gaat worden voor  meerdere muren in dezelfde ruimte. Maar wat nu met de rest van het huis?

De kleur van het jaar volgens Verfboetiek/Kleurenwaaier :

Prachtige kleuren, de kleuren van het jaar, maar dat is niet de oplossing voor je hele huis. Wat dan wel? Wij hebben hier het antwoord op :

De basiskleur van het jaar 2023-2024 : Farrow & Ball Stirabout 300  

Alles wat je nodig hebt voor een warm neutraal huis zit in de kleur Stirabout. Hij is niet te grijs en zeker niet te geel maar heeft een poederige zandkleur die in bijna ieder huis direct warmte en rust uitstraalt. Niet alleen geeft deze kleur direct het sjieke hotel gevoel, hij is ook nog eens perfect te combineren met bijna alle kleuren. Ben jij de trendsetter voor de komende jaren? Schilder dan je plafonds in de kleur London Stone no.6 

Maar wat gaan we doen met de deuren en kozijnen? Blijven we in de trend hangen van de laatste 10 jaar? Nee! Natuurlijk niet, hoewel we nog steeds denken dat 7021 of Off-Black  goede kleuren zijn, gaan we deze kleur de komende jaren steeds vaker zien : Little Greene Attic II 

De beste basis voor ieder huisKleur-HoutwerkBasiskleur-voor-ieder-huis