Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Van winkel naar online groothandel

Van winkel naar online groothandel

We zijn telefonisch niet bereikbaar! Dat is het allerergste wat we moeten doen, omdat het gewoon te druk is online. Ik ben het er mee eens : Geen service! U krijgt veel later antwoord op uw mail! Ook dat is waar we niet voor staan, door de drukte kunnen we pas s'avonds antwoorden.

Wat doen we wel? We werken met een klein team en we vragen het uiterste van onze mensen, we zijn de hele dag bezig om alle orders te maken, te bestellen, inpakken enz. We brengen de extra pakketten, (bussen vol) zelf naar post.nl omdat zij niet komen, de helft meenemen.

Maar we willen niet dat u het pakket veel later bezorgd krijgt.. dan maar 3x in de hand!

Wij doen ons best! Op deze site kunt u vinden wat u moet doen met urgentie en wij schakelen direct.

Wij vragen een klein beetje begrip, u bent niet de enige die gaat schilderen, heel Nederland is momenteel aan het klussen, wij zorgen ervoor dat u niet stilvalt! Wij gaan ervoor! Maar het kan soms doordat wij latere leveringen krijgen en door drukte bij de post, een paar dagen later zijn.

Dankjewel voor de lieve mails en begrip, we zouden eigenlijk moeten filmen hoe we onze boterham op knabbelen achter de mengcomputers maar ik zou u de beelden besparen.

Vandaag 15 Januari zijn we weer bij met de meeste bestellingen maar vallen we stil op de Flexa Pure Extra Mat 2,5 liter, deze wordt nu geproduceerd en is vanaf 29 januari pas weer leverbaar, maar we mailen en bellen voor een perfect alternatief!

Hopelijk mogen we weer snel 'winkeltje' spelen, dit is voor ons heel apart zonder de gezelligheid van onze klanten.