Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow&Ball Mengmachine

Farrow&Ball Mengmachine

Farrow & Ball Mengmachine

In eerste instantie lijken deze woorden heel normaal. Een Farrow&Ball mengmachine, voor de echte Farrow&Ball fans zijn deze 2 woorden in 1 zin absolut not-done. Sinds de oprichting in 1946 maakt dit prestigieuse merk al haar verven op kleur in zijn eigen fabriek in het Engelse Dorset maar tijden veranderen! We leven in een tijd dat alles sneller moet. De consument heeft minder geduld en verwachten dat producten direct uit voorraad leverbaar zijn.

Nooit meer hoeven wachten op Farrow&Ball verf

De afgelopen jaren hebben wij een enorme voorraad van de Farrow&Ball aangelegd om direct aan deze vraag te voldoen. Inmiddels zijn er 9 producten die in 148 kleuren verkrijgbaar zijn en dan heb je nog de 95 kleuren uit de archiefwaaier die nog steeds leverbaar zijn in de F&B verf. Tel de 2-3-4 verschillende soorten inhoudsmaten bij op, extra voorraad van de hardlopers, dan kom je er snel achter dat het onmogelijk is om alles op voorraad te hebben. Met de nieuwe mengmachine komt er nu verandering in en kunnen wij iedere kleur van elke waaier direct leveren in de door u gekozen kleur.

*Gratis proefpotje bij aankoop verf van 2,5 of 5 liter

Wanneer u een proefpotje heeft gekocht krijgt u bij aankoop van de 2,5 of 5 liter muurverf het aankoopbedrag van het proefpotje retour