Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball, Little Greene, P&PL in Eindhoven

Farrow & Ball, Little Greene, P&PL in Eindhoven

Exclusieve merken : Farrow & Ball, Little Greene, Paint & Paper Library Eindhoven

Het speelde al een hele tijd in ons hoofd. Een winkel in Eindhoven.

Het verbaasde ons dan ook enorm waarom er in de 5de stad van Nederland geen Farrow & Ball- Little Greene- Paint & Paper Library dealers zitten. Eindhoven staat bekend als innovatief, creatief en design. Dat schreeuwt om bovenstaande Engelse merken. 

Waarom geen Kleurenwaaier maar Verfboetiek

Met de nieuwe naam willen we graag uitstralen waar we voor staan. Wanneer mensen aan een verfwinkel denken hebben ze er vaak een bepaald beeld bij. Veel van deze winkels zijn ondertussen een beetje ouderwets geworden en daar gaan wij verandering in brengen. Met de naam Verfboetiek zet je een verfwinkel op een ander niveau. Alhoewel mensen vaak denken aan een kleine winkel met prachtige designer merken doen wij dit in het groot. De showroom zal 150m2 worden en het totale oppervlak is meer dan 250m2. Niet echt een boetiekje dus. 

Waar in Eindhoven

We hebben een prachtig pand gevonden aan de Willem van Konijnenburglaan 1 in Eindhoven die aan de rand van het industrieterrein de Kade zit. Hier zitten veelal winkels die bouwgerelateerd zijn en daar passen wij natuurlijk heel goed tussen. 

Wat gaan we doen?

De nieuwe winkel wordt 1 hele grote showroom met alleen de beste en meest duurzame verven die er te verkrijgen zijn. Hier draait straks alles om beleving, kleur, advies. Mensen kunnen bij ons over alles advies krijgen wanneer het gaat om verf en kleur. Ga je een 1 muur schilderen in je slaapkamer? Of een totale huismetamorfose binnen- en of buiten, wij helpen je graag. 

Little Greene Farrow & Ball Paint & Paper Library dealer

Wij worden exclusief dealer van deze merken en dat betekend dat u voor alle verven en kleuren bij ons terecht kunt. Deze maand krijgen wij de allernieuwste mengmachines van deze merken en kunt u van alle kleuren een proefpotje verkrijgen. Dat betekend dat wij voorraadhoudend zijn en alle verfsoorten en kleuren direct uit kunnen leveren. Uiteraard kunt u ook bij ons binnenlopen om een gratis kleurenwaaier van deze merken op te halen. 

 

Farrow and Ball, Little Greene Dealer Eindhoven