Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball behang bij Kleurenwaaier.nl

Farrow & Ball behang bij Kleurenwaaier.nl

Kleurenwaaier.nl is officieel Farrow & Ball dealer en heeft sinds kort al het behang van Farrow & Ball toegevoegd aan het online assortiment. Al het behang van Farrow & Ball wordt speciaal voor jouw op aanvraag geproduceert, hierdoor moet je rekening houden met een levertijd van 5 tot 10 werkdagen.

Productie Farrow & Ball behang

Onder aan dit artikel hebben wij een leuk fimpje toegevoegd die je een uniek kijkje geeft in de behangfabriek van Farrow & Ball te Wimborne, Dorset. Het behang van Farrow & Ball wordt vervaardigd in hun eigen fabriek met hun eigen verf. Alleen al daarom heeft Farrow & Ball behang een unieke look en feel. De behang is daardoor niet te evenaren in kleurstelling, dessigns en authenticiteit. Farrow & Ball behang is uniek omdat het de patronen zijn die in Engeland al eeuwen lang gebruikt worden zoals de Silvergate.

Bestel Farrow & Ball behang bij Kleurenwaaier.nl

Je kunt het behang van Farrow & Ball voortaan per rol bestellen. Voorheen was dit niet mogelijk, toen bestond een bestelling uit minimaal 3 rollen. Farrow & Ball maakt het behang speciaal op bestelling. Doordat Farrow & Ball de nieuwe behangcollecties compacter heeft gemaakt kunnen ze vooraf het behang produceren. De levertijd is hierdoor korter geworden en je kunt dus per rol bestellen.

De nieuwe manier van produceren is natuurlijk ideaal als je kleuren en patronen met elkaar wilt combineren. Zo kun je nog meer je eigen identiteit aan je huis geven, of het nu modern of klassiek is. 

 

Bekijk en geniet van deze film