Toggle Nav
Gratis parkeren Direct voor de deur
LET OP! Langere levertijd door online drukte
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Een kleine stap voor de klant, een grote stap voor ons!

Een kleine stap voor de klant, een grote stap voor ons!

Wij gaan medio oktober verhuizen

Neeee, we gaan echt niet weg! We zijn nog veel te jong en moeten nog heel wat jaartjes mee! We schuiven alleen 2 deuren op. Waarom we dat doen? Het nieuwe pand zijn we precies aan het maken zoals we willen. Alles fris, nieuwe tegelvloer, nieuwe gestucte wanden maar het allerbelangrijkste, een showroom aan de voorzijde.

Nieuwe showroom

Het nieuwe pand biedt een unieke mogelijkheid om de merken Farrow&Ball, Little Greene, Flamant en Paint&Paper Library op een fantastische manier uit te stallen. We krijgen nog mooiere kleurenwanden en hierdoor kunnen we iedereen nog beter helpen met het uitzoeken van de mooiste kleuren in deze prachtige verven. 

Wanneer?

Er moet nog een heleboel gebeuren en omdat we nu midden in het seizoen zitten is de verwachting dat we medio oktober overgaan. We blijven uiteraard gewoon open. Vanaf september gaan we uitverkopen zodat we met zo min mogelijk verf hoeven te sjouwen. Dat is niet alleen beter voor onze rug, maar ook leuk voor uw portemonee. Uiteraard houden we nog een grootse opening, maar eerst gaan we nog een geweldige zomer tegemoet! 

In de tussentijd helpen wij u natuurlijk graag!

Een aantal maanden was het zo druk dat er bepaalde producten niet meer geleverd werden door de enorme vraag aan verf terwijl er juist minder geproduceerd kon worden. Deze problemen zijn gelukkig voorbij en kunnen we weer alles leveren zoals u dat van ons gewend bent.