Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Advies van Marlenne, In Home Colour Consultant bij Farrow & Ball

Advies van Marlenne, In Home Colour Consultant bij Farrow & Ball

 

Leuk dat u deze link bezoekt!

Ik – Marlenne – stel me graag aan uw voor. Als groot liefhebber van vormgeving, kunst, cultuur en natuur ben ik na mijn opleiding Kunstgeschiedenis en Binnenhuisarchitectuur bij het IVB (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur) in 2004 mijn eigen interieuradviesburo gestart. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en deze passie blijft alleen maar groeien.

Foto Marlenne F&B
 

Ieder mens is uniek en daarbij past een interieur dat op zijn/haar smaak is afgestemd, een interieur waarbij je je thuis voelt. Soms heb je wat extra steun nodig om dit te bereiken. Mijn doel is mensen te helpen en te begeleiden bij hun keuzes op het gebied van inrichting en kleurgebruik.Al vele jaren werk ik met de verf- en behangproducten van Farrow & Ball en ben door hen gevraagd als In Home Colour Consultant omdat het kiezen van kleur niet altijd makkelijk is en extra aandacht vraagt. De hoog gepigmenteerde verven van Farrow & Ball hebben een open structuur waardoor deze op een bijzondere manier op daglicht reageren. Naast de lichtval in uw woning is ook de architecturale vormgeving en de aanwezige interieurobjecten zoals vloer, meubelen, gordijnen en uiteraard uw persoonlijke voorkeur van groot belang bij het kiezen van de juiste kleur op uw muur en houtwerk.


 

Of u nu gaat voor een naturel kleurenpallet of juist een meer aanwezig kleurenpallet durft toe te passen, het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om woningen om te toveren. Graag kom ik dan ook bij u thuis om u te adviseren in een voor u op maat gemaakt kleur- en interieurplan. Via onderstaande gegevens kunt u mij contacten om een afspraak te maken.
info@marlenne.nl | www.marlenne.nl | mobiel: 06 21 804 795