Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Bescherm hout met een laagje beits!

Bescherm hout met een laagje beits!

Bescherm hout met een laagje beits!

Het is belangrijk om je interieur en exterieur van je huis goed te beschermen tegen alle omstandigheden waaraan dit wordt blootgesteld. Kleurenwaaier.nl heeft dan ook  Beits en Houtolie in het assortiment opgenomen. Wij bieden jou een compleet assortiment aan beits producten en houtolie producten voor een goede prijs. Weet je niet welk product het beste past bij jouw project? Geen probleem, onze collega's helpen je graag verder met het beste advies!
 

Buitenbeits beschermt houtwerk buitenshuis

Hout buiten wordt aangetast door regen, wind en andere weersomstandigheden. Uiteraard is het jouw wens dat de kwaliteit van het buitenhout niet achteruit gaat. Daarom koop je een goede weersbestendige buiten beits bij Kleurenwaaier.nl. Dit product dringt diep door in de houtvezels en zorgt voor een transparante of dekkende laag met een vochtregulerende werking en biedt daarnaast bescherming tegen UV-zonlicht. 

Dekkende beits voor jarenlange bescherming

Dekkende beits biedt een jarenlange bescherming van hout. De levensduur is langer dan dat van een transparant beitsproduct. Bovendien is dekkende beits een goede keuze als je hout wilt verven in een kleur naar wens. Houd er wel rekening mee dat houtnerven niet meer zichtbaar zijn.

Wat zijn de kleurmogelijkheden?

Beitsproducten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, zowel dekkende kleuren als transparante beits. Of het nu gaat om Klassiekbruin, Signaalrood, Ebben of Eiken. Kleurenwaaier.nl heeft talloze mogelijkheden voor jouw houtwerk, zowel binnen als buiten. Gebruik de kleurenwaaier op onze site als inspiratie in je zoektocht naar de juiste kleur voor houten meubels, tuinmeubilair en schuttingen.
 

Beits verwijderen, wat is hiervoor nodig?

Beits verwijderen kan op verschillende manieren. Meestal gebruik je schuurpapier om de laag snel en effectief te verwijderen. Is dit niet afdoende dan gebruik je een afbijtmiddel. Bekijk goed wat je koopt of win eerst advies in bij onze klantenservice voor je begint met beits verwijderen.