Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Transparante beits

6 producten

6 producten

Transparante beits bij Kleurenwaaier.nl

Transparante beits wordt veel gebruikt voor tuinhout, schuren, tuinhuizen en hardhouten deuren en kozijnen.
Zorg ervoor dat het hout onbewerkt is en je kunt de transparante beits eenvoudig aanbrengen. De transparante beits is zeer geschikt voor buitenhout doordat het een goede bescherming biedt tegen de wisselende weersinvloeden. Transparante beits is er naast transparant in meerdere kleuren te verkrijgen. Daarnaast is het ook als blanke beits verkrijgbaar bij Kleurenwaaier.nl. 
 

Let er wel op dat je transparante beits niet direct over een dekkende beits aan kunt brengen. Zorg ervoor dat deze eerst verwijderd wordt wanneer je een transparante beits aan wil brengen. 
 

Transparante beits kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.