Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Eerlijk en transparant Zie direct de beste prijs 
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Avis PU Siegel Hoogglans

  • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Direct parkeren voor de deur

Avis PU Siegel Hoogglans

Avis PU-Siegel Hoogglans is kleurloos, vergeelt vrijwel niet, droogt snel en is heel gemakkelijk te verwerken. Het is slijtvast en toch elastisch. De gedroogde lak heeft een fraai aanzien en ruikt aangenaam.

  • Elastisch en slijtvast
  • Snel drogend
  • Kleurloos en vergeelt niet

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

 

Bijpassende producten

Avis PU Siegel Hoogglans

Avis Pu Siegel is kleurloos, vergeelt vrijwel niet, droogt snel en is heel gemakkelijk te verwerken. Het is slijtvast en toch elastisch. De gedroogde lak heeft een fraai aanzien en ruikt aangenaam.
 

Toepassing

Avis PU Siegel is zowel binnen als buiten te gebruiken, voor alle houtsoorten. Voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld.

Eigenschappen

Avis PU Siegel is gemakkelijk te verwerken, kras- en stootvast, bestand tegen reinigingsmiddelen, drinkalcohol, warmte, weer en wind en heeft een aangename geur.

Oppervlakte voorbehandeling

De ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Vooral vet- en wasresten goed verwijderen, evenals twijfelachtige, oude laklagen. Nog intact zijnde oude lagen met fijn schuurpapier schuren. Zachte houtsoorten, vooral bij buiten afwerkingen, eerst impregneren om schimmelvorming en houtrot tegen te gaan.

Bijzonderheden

Tijdens gebruik goed oproeren om verschillen in de glansgraad te voorkomen. Indien droogtijd tussen lagen > 20 uur, voorgaande laag goed aanschuren.

 

Avis PU Siegel Hoogglans bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeAvis PU Siegel Hoogglans
ProductVerf
MerkAvis
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review