Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Avis Multiprimer

  • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Avis Multiprimer

Avis Multi-Primer heeft uitstekende hechting op ondergronden van uiteenlopende aard met roestwerende eigenschappen. Avis Multi-Primer is weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. Avis Multi-Primer heeft een goed dekkend vermogen, goede vuleigenschappen en is zeer snel droog.

  • Sneldrogende hechtprimer
  • Weerbestendig
  • Slag- en stootvast

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

 

 

Bijpassende producten

Avis Multiprimer

Avis Multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden waaronder verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Er ontstaat een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Avis Multiprimer is afhankelijk van de ondergrond al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken en kan door middel van kwast, roller of spuit worden aangebracht.

Avis Multiprimer is een aromaat vrije sneldrogende hechtprimer op basis van speciale harsen. Avis Multiprimer heeft uitstekende hechting op ondergronden van uiteenlopende aard met roestwerende eigenschappen. Avis Multiprimer is weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. Avis Multiprimer heeft een goed dekkend vermogen, goede vuleigenschappen en is zeer snel droog. Avis Multiprimer kan al na 4 uur met normale verven overgeschilderd worden. Tevens is Avis Multiprimer geschikt voor licht vette ondergronden.

Toepassing

Avis Multiprimer is zowel binnen als buiten te gebruiken op ijzer, staal, verzinkt staal, zink, aluminium, hout, kunststof, steen, pleisterlagen etc. Avis Multiprimer is ook toe te passen als voorlak op radiatoren.

Behandeling

De ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Roest en walshuid verwijderen, evenals de loszittende verflagen. Oude intacte verflagen aanschuren. Harde kunststof met een glad oppervlak aanschuren. De eerste laag op hout verdund aanbrengen, dit om een betere penetratie in het hout te krijgen. Hout en oppervlakken mogen niet meer dan 15% vocht bevatten. Bij MDF en hardboard de eventuele aanwezige parafinelaag met een nitroverdunning verwijderen. Scherpe randen afronden. Open voegen of barsten e.d. eerst dichten. Bij twijfel over de kwaliteit van de ondergrond eerst een proefvlak zetten.

Behandeling staal en ijzer

Roest en walshuid verwijderen d.m.v. hand ontroesten of zandstralen tot reinigingsgraad. Sa 2 ½. Direct na het zandstralen een laag Avis Multiprimer aanbrengen.

Behandeling zink en verzinkt staal

Eerst grondig reinigen met een Zinkreiniger (verwerkingsvoorschriften in acht nemen) en goed naspoelen met schoon water. Na droging een laag Avis Multiprimer aanbrengen.

Harde kunststof

Eerst grondig reinigen en ontvetten en goed naspoelen met schoon water. Na droging schuren, om zeker te zijn van een goede hechting. Hierna een laag Avis Multiprimer aanbrengen.

Oude ondergronden

Na reinigen en aanschuren een laag Avis Multiprimer aanbrengen.

Avis Multiprimer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeAvis Multiprimer
ProductVerf
MerkAvis
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review